Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ


Εργα ύδρευσης και αποχέτευσης επιχειρεί να ωριμάσει ο Δήμος Πύλου - Νέστορος, προκειμένου να τα εντάξει και να τα υλοποιήσει με χρήματα από το ΕΣΠΑ. Για το λόγο αυτό ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης υπέγραψε πριν λίγες ημέρες σύμβαση με εταιρεία (Datagrid - Ανδρινοπούλου Θεοδώρα) που εδρεύει στην Αθήνα, για την παροχή υπηρεσιών συμβούλου τεχνικής υποστήριξης για τέτοια έργα.
Σύμφωνα με τη σύμβαση, η υποστήριξη που θα προσφερθεί, θα αφορά στην ολοκλήρωση της ωρίμανσης των έργων, τη σύνταξη τεχνικών δελτίων ώριμων έργων, την οργάνωση - έλεγχο -  συμπλήρωση φακέλων έργων, την υποστήριξη στη διαδικασία έκδοσης απαιτούμενων αδειών, την υποστήριξη στη σύνταξη τευχών δημοπράτησης, στον έλεγχο των συμβάσεων των αναδόχων και στην υποστήριξη της υλοποίησης του φυσικού και  οικονομικού αντικειμένου των έργων: 

Ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης Πύλου. Εξωτερικό Υδραγωγείο Πύλου. Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Δ. Καλλιθέας. Αποκατάσταση κι ανάδειξη Μεσαιωνικού Υδραγωγείου Πύλου. Επέκταση αποχέτευσης Μεθώνης. Δίκτυο αποχέτευσης Αμπελόφυτο - Κορυφάσιο. Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος τηλεελέγχου, τηλεχειρισμού εγκαταστάσεων ύδρευσης. Επιπλέον, όπως επισημαίνεται, ο ανάδοχος θα παράσχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και για τα έργα: Αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης από Αμπελοκήπους έως Κυνηγού - Μεσοχώρι και Περιβολάκια. Αποχέτευση και βιολογικός καθαρισμός Κορώνης»' 
Ο προϋπολογισμός του έργου της παροχής υπηρεσιών συμβούλου τεχνικής υποστήριξης, σύμφωνα με τη σύμβαση, είναι 24.600 ευρώ και ο χρόνος παροχής τους ορίζεται έως τις 30 Ιουνίου 2013. 

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 29/09/2012

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ?? ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε βλεπεις το φωτογραφικο της υποθεσης?Ψαξε τα στοιχεια που στα δινει ολα το ρεπορταζ και θα μαθεις πολλα για το πως λειτουργει ο Δημος, και αν εντρυφισεις και σε αλλα θεματα θα τριβεις τα ματια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή