Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ Διαδικτυακή πώληση μεσσηνιακών προϊόντων


Η νέα δωρεάν υπηρεσία  του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας δίνει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών  πωλήσεων (www.directmarket.gr), τοπικών και άλλων προϊόντων, χωρίς την ανάγκη ειδικής υποδομής. 
Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με την οποία γνωστοποιείται η λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για τη διάθεση των μεσσηνιακών προϊόντων. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι εφικτή πλέον η διάθεση των προϊόντων από τον παραγωγό ή τον έμπορο κατευθείαν στον κάθε Έλληνα καταναλωτή εύκολα και γρήγορα. 
Παράλληλα επιτυγχάνεται η σημαντική προβολή των τοπικών επιχειρήσεων του Νομού Μεσσηνίας στο ευρύτερο ελληνικό αγοραστικό κοινό.
Το πακέτο υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις περιλαμβάνει:
-Πλήρες σύστημα Ηλεκτρονικών Παραγγελιών (e-shop) προσαρμοζόμενο στις ανάγκες και την πολιτική πωλήσεων της κάθε επιχείρησης.
Προνομιακές τιμές μεταφορικών με την ACS Courier για όλη την Ελλάδα, π.χ. από 2,4 έως 3,2 ευρώ/4kg προϊόντος, ενώ η χρέωση των μεταφορικών γίνεται απ΄ ευθείας στον αγοραστή μέσω αντικαταβολής ή χρέωση της πιστωτικής του κάρτας.
-Διαχείριση παραγγελιών σε απλό περιβάλλον με δυνατότητα αποστολής ή μεταφοράς με ιδία μέσα ή και άλλη μεταφορική εταιρία.
-Δυνατότητα εξυπηρέτησης και πελατών χονδρικής, κατόπιν ειδικής συμφωνίας τους με τον κάθε παραγωγό. Ετσι το e-shop θα δέχεται απλά παραγγελίες επί 24ώρου. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο Γιώργο Τσίρη στο τηλέφωνο 27210 62214 ή στο e-mail: eshop@messinianchamber.gr.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 24/10/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου