Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ



Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012, η Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Ρόδη Κράτσα, τίμησε με την παρουσία της τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Πύλο.

Η κ. Κράτσα πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Πύλου, όπου συζήτησαν με το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος κ. Καφαντάρη για θέματα που αφορούν την περιοχή. Η κ. Κράτσα εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Δήμο,  θεωρώντας ότι υπάρχουν σπουδαίες δυνατότητες ανάπτυξης. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καφαντάρης προσέφερε στην κ. Ρόδη Κράτσα τοπικά προϊόντα, ως δώρο για την επίσκεψή της και σε επισφράγιση της καλής συνεργασίας που αναπτύχθηκε μεταξύ τους.

Μετά την επίσκεψη στο Δημαρχείο, η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πύλου, ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, ο Λιμενάρχης και η Προϊσταμένη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλου μετέβησαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου όπου και παρακολούθησαν την τέλεση της δοξολογίας.

Μετά το πέρας της λειτουργίας, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ πεσόντων και θυμάτων των εθνικών αγώνων, στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη όπου και έγινε κατάθεση στεφάνων. Πλέον του Δημάρχου, των εκπροσώπων των Αρχών και των Σχολείων, η κ. Ρόδη Κράτσα κατέθεσε επίσης στεφάνι εκπροσωπώντας το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Τέλος, ακολούθησε σύντομη δεξίωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου