Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Εκδήλωση του συλλόγου "ΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ" με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής της Πύλου

Η Φιλαρμονική Πύλου στη στοά Σπυρομήλιου

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογός των Πυλίων της Αθήνας "ΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ", στη φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων της ΧΑΝ Αθηνών. Φιλοξενούμενοι και πρωταγωνιστές τα παιδιά της Φιλαρμονικής της Πύλου και η νεανική χορωδία του Ωδείου Πύλου υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ. Γιάννη Σταθόπουλου. 
Οι Πύλιοι της Αθήνας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ιδιαίτερα ποιοτικό πρόγραμμα, να ανταλλάξουν ευχές σε εορταστική ατμόσφαιρα,να πουν τα νέα από την Πύλο και να καμαρώσουν την νεολαία της Πύλου.
Ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Δημήτριος Γ. Μισυρλής, αφού καλωσόρισε τα παιδιά, αναφέρθηκε στη στενή σχέση μεταξύ Συλλόγου και Φιλαρμονικής, τόνισε τη σημασία της αλλά και την ανάγκη ενίσχυσης της και υποσχέθηκε ότι και στο μέλλον ο Σύλλογος θα είναι πάντα αρωγός στο έργο της.
Πριν την εκδήλωση, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δώσουν το στίγμα τους και να παρουσιάσουν μέρος του προγράμματος τους στο Αθηναϊκό κοινό, στη στοά Σπυρομήλιου και στον πεζόδρομο της οδού Βουκουρεστίου.
 Μετά την εκδήλωση το ΔΣ του Συλλόγου παρέθεσε δείπνο στα παιδιά σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου