Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ


Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012, οι μαθητές των νηπιαγωγείων της Πύλου, συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους επισκέφτηκαν το Δημαρχείο του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Οι μικροί μαθητές έφεραν μαζί τους χριστουγεννιάτικα χειροποίητα στολίδια, τα οποία είχαν ετοιμάσει με τη βοήθεια των δασκάλων τους τις προηγούμενες ημέρες για να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δημαρχείου.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης υποδέχτηκε τα παιδιά και όλοι μαζί στόλισαν το ομορφότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οι μαθητές έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμαρχος τους πρόσφερε δώρα και αντάλλαξαν ευχές για γιορτές με υγεία, ειρήνη και αγάπη για όλο τον κόσμο.

Τα φωτεινά χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών γέμισαν το Δημαρχείο χαρά και αισιοδοξία και δημιούργησαν την πιο ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα. Οι μικροί μαθητές αποχαιρέτησαν τον Δήμαρχο ενθουσιασμένοι και περήφανοι για το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

2 σχόλια:

  1. ποιο το εργο του δημαρχου εως τωρα ??????
    το στολισμα του χρ.δεντρου?
    τα διαφορα ανα την υφηλιο ταξιδακια αναψυχης????
    η αναπλαση της παραλιακης ζωνης????
    η αναπλαση της πλατειας πισω απο την alpha bank????
    κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ.
    η τα φορτωνουμε ολα στην κριση και ξεμπερδευουμε ,αλλωστε εχει καπαρωσει και την επομενη τετραετια εκτος εαν βρεθει γερος αντιπαλος με καλες δημοσιες σχεσεις και καλυτερα προσοντα
    ιδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΑ ΔΑΣΚΑΛΕΣ

    ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΑΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή