Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ



Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης μαζί με τους μαθητές του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Πύλου, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου άναψαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πύλο, την έδρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος.
Με την καθιερωμένη αυτή εκδήλωση ξεκίνησαν και επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις τις οποίες έχει προγραμματίσει ο Δήμος σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και του συλλόγους σε όλο το Δήμο Πύλου Νέστορος. 
Τη βραδιά έντυσαν μουσικά οι καθηγητές και οι μαθητές της Ορχήστρας και της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας του Ωδείου Πύλου, ψάλλοντας τα κάλαντα αλλά και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Ελπίδα και ευχή όλων είναι το φως του «Δέντρου της Ελπίδας» να γεμίσει τις καρδιές των συνδημοτών μας με αισιοδοξία, αγάπη και αλτρουισμό. 
«Σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο για τη χώρα μας, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ανοίξουμε τις καρδιές μας και να αφήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων να μας παρασύρει αυτές τις άγιες ημέρες. Οι μικροί μαθητές, οι πολίτες του αύριο, άναψαν σήμερα το δέντρο του Δήμου μας, σε μια συμβολική κίνηση, με την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον» ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος, Δημήτρη Καφαντάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου