Οι μεσσηνιακές γεύσεις κέρδισαν για άλλη μια φορά την προτίμηση όσων τις δοκίμασαν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στον εκθεσιακό χώρο της έκθεσης Ηo.re.ca.
Το “μεσσηνιακό πρωινό” ετοίμασαν ο σεφ Πέτρος Βρυώνης μαζί με το Θεόδωρο Τζινέλη σεφ του ξενοδοχείου elite σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.
Συνταγές με τον πεντανόστιμο μανιάτικο τραχανά, το μεσσηνιακό παστό αρωματισμένο με πορτοκάλι, το λουκάνικο με πορτοκάλι, το μανιάτικο παξιμάδι, τον καλαματιανό καγιανά, τις ελιές και το ελαιόλαδο ήταν οι προτάσεις των δύο σεφ, ενώ η προτροπή τους και προς τους συναδέλφους τους ήταν να εμπλουτίσουν με μεσσηνιακές πρώτες ύλες τα μενού τους.
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 15/02/2013
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου