Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία: Συμμορίες ναρκωτικών εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ


Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία οδήγησε στην εξάρθρωση δύο συμμοριών που φέρονται να έχουν σχέση με υποθέσεις ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομική επιχείρηση έγινε χθες τα ξημερώματα σε διάφορες περιοχές από την Καλαμάτα μέχρι τους Γαργαλιάνους. Εγιναν ταυτόχρονα έρευνες σε τουλάχιστον 7 σπίτια και συνελήφθησαν αρκετά άτομα, ο αριθμός των οποίων ενδεχομένως να ξεπερνά τα 10. Σύμφωνα με ανεπίσημη πηγή σε ένα από τα σπίτια βρέθηκε μεγάλη ποσότητα χασίς.

Οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες φέρονταν να απασχολούν για πρώτη φορά την Αστυνομία, ενώ ανάμεσά τους λέγεται πως είναι κι ένας παλιός γνώριμος της Δίωξης Ναρκωτικών, που έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για μεγάλη ποσότητα χασίς. 

Μετά από μεγάλο διάστημα προετοιμασίας και παρακολούθησης των εμπλεκομένων, οργανώθηκε χθες τα ξημερώματα η αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν η Δίωξη Ναρκωτικών και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, με ομάδες της Α.Δ. Μεσσηνίας και αστυνομικούς της ΟΠΚΕ από γειτονικούς νομούς.  
Η υπόθεση χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας και σήμερα αναμένονται ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου