Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Συνάντηση με τον Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο, Σωτήριο Γεωργακόπουλο, παρουσία του Επιτελάρχη κ. Χαράλαμπου Αφάλη, είχε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης στην Αθήνα, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013.

Θέματα λειτουργίας του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλου καθώς και ο σχεδιασμός της νέας αντιπυρικής περιόδου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησής τους.

Ειδικότερα ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος έθεσε το πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και της Δημοτικής Αρχής για αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Πύλου σε Υπηρεσία. Η γεωμορφολογία του Δήμου, η μεγάλη έκτασή του, τα σημαντικά αρχαιολογικά μνημεία, η ραγδαία τουριστική ανάπτυξη και κατά συνέπεια η μεγάλη επισκεψιμότητα και η αύξηση του πληθυσμού ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες επιτάσσουν αναγκαία την ικανοποίηση του χρόνιου αυτού αιτήματος.


Ο Αρχηγός αφού καλωσόρισε τον Δήμαρχο, του γνωστοποίησε τη θέση του Πυροσβεστικού Σώματος η οποία συμφωνεί με αυτή της δημοτικής αρχής, μιας και είναι βούληση και πρόθεση τους η αναβάθμιση του πυροσβεστικού κλιμακίου της Πύλου σε Υπηρεσία να συμπεριληφθεί στη σχεδιαζόμενη αναδιοργάνωση των υπηρεσιών το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και ο Αρχηγός προσέφερε στο Δήμαρχο ως αναμνηστικό δώρο, πλακέτα με το έμβλημα του Πυροσβεστικού Σώματος, εις ένδειξη της μέχρι τώρα καλής συνεργασίας των δυο φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου