Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ποιος πήρε την απόφαση; Ποιος έδωσε την άδεια;

 Αυτή την εικόνα παρουσίαζε σήμερα η πλαζ της Πύλου. Οι ντουζιέρες, που επενδύθηκαν με πλακάκι πριν δυο χρόνια, ξηλώνονται. Τίνος απόφαση υλοποιείται; Του λιμενικού ταμείου Μεσσηνίας; Αν ναι, ρωτήθηκε το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας για να εκφράσει την άποψή του; Αν το έργο γίνεται από τον Δήμο με ποια απόφαση και πως μπαίνει στα χωράφια του λιμενικού ταμείου; Έχει την έγκρισή του; Ποιος καλύπτει το κόστος και τι ακριβώς πρόκειται να κατασκευαστεί; Γιατί σε περίοδο οικονομικής κρίσεως ανοίγουμε τέτοιες πληγές; Γιατί δεν εισακούστηκαν κάποιες απόψεις πριν δυο χρόνια, για να μην έχουμε διπλά έξοδα για το ίδιο πράγμα;

Κώστας....

44 σχόλια:

  1. Σωστά τα ερωτήματά σου αλλα, το περασμένο καλοκαίρι ήταν τραγικές και επικίνδυνες. Αν δεν παίξει καμιά ΜΙΖΑ, χαλάλι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν πάρεις απάντηση Κώστα,κοινοποιησέ την και σε μας.Σωστά αναρωτάται ο Νίκος για ΜΙΖΕΣ κλπ.Είναι άραγε το μοναδικό?Βλέπε τουαλέτες δίπλα στις τουαλέτες.Αυτά τα όσα βλέπουμε στην Πύλο.Φαντάζομαι ότι το ίδιο συμβαίνει και στα άλλα διαμερίσματα του δήμου.Οταν κάποιοι φώναζαν για αδικαιολόγητες σπατάλες σε περίοδο οικονομικής κρίσης κάποιοι άλλοι σφύριζαν αδιάφορα.Ολα για το κολόκουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμε φιλε ξεχασεs και τα μεγαλα εργα στο μνημειο τηs Πυλου,τον γνωστο αντιδημαρχο ας τον μαζεψει καποιος ανωτερος του γιατι ειναι κριμα ανηκει σε ενα συνδυασμο που εχει παρει το χρισμα απο τον Πρωθυπουργο της Ελλαδας του οποιου ειναι γνωστη η αγαπη του και η ευαισθησια του για την Πυλο για την οποια αποφασιζει ενας αντιδημαρχος που δεν φημιζεται για τιποτα απο ολα αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο οτι φαινεται η οικονομικη κριση δεν εχει αγγιξει τον συγκεκριμενο αντιδημαρχο γιατι ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μηπως πρεπει να τον προλαβουμε πριν βαλει το χερι του και στο συντριβανι της Πυλου ,μιλαω παντα για τον αντιδημαρχο που αναφερετε ,ο οποιος στερειται παντελως κουλτουρας ,γνωσης και κοινωνικης συμπεριφορας και ζει στην αγνοια του.Δυστυχως τον εχουν παρει ολοι ειδηση το τι πραγματικα ειναι.Ας ζει στην αγνοια του.Οι εκλογες πλησιαζουν και μαζι του θα την πληρωσουν ανθρωποι που πιθανον και να αξιζουν,αλλα και αυτοι ας προσεχανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ,ΩΡΑΙΟΣ,ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΟΥΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ,ΟΥΤΕ ΜΙΖΕΣ ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ Α Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. cΝΕΟΣ ,ΩΡΑΙΟΣ,ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φίλε Κώστα πολυ δημοφιλής ο αντιδήμαρχος με τα τόσα πού γράφουν ,επειδή είναι περιορισμένης ευθύνης θα νομίσει ότι τόν παινεύουν και θα τό πάρει επάνω του.Φυσικά και θα συνεχίσει να κάνει τα έργα με τον τρόπο που μοναδικά αυτός ξέρει,και θα εκθέτει και τους αλλους του συνδυασμου του εκτός και εάν ο ανώτερός του του κόψει λίγο την φόρα.Αν όχι πρέπει και αυτός να ερευνηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΣΑΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΙΣΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιαυτο θα μεινουμε παντα χωριο γιατι οτι καλο παει να γινει στην περιοχη το κατακρινετε ισχυριζομενοι μιζες και οικονομικη κριση. Τετοιοι ''στενομυαλοι'' ψηφοι μακρια απο μενα. Το τι θα γινει στις επομενες εκλογες ας το αποφασισει ο λαος. Εγω κρινομαι καθημερινα δημοσιως και δεν κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια του Ιντερνετ. Περικλης Κοντογονης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενα τεράστιο "παρτυ" με κατατμήσεις μεγάλων δημοσίων έργων συνολικού προυπολογισμού 16,5 εκ.ευρώ που μετατράπηκαν σε 446 45αρια τεχνικά έργα (δόθηκαν με απευθείας ανάθεση η πρόχειρους διαγωνισμούς... καθώς επρόκειτο για έργα προυπολογισμού έως 45.000 ευρώ) φέρεται ότι στήθηκε επι παντοδυναμίας του έκπτωτου πλέον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη την περίοδο 2006-2011 στην πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας .

    ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βρε χαραμοφάηδες Τεμπελόσκυλα. Παω στοιχημα οτι όλοι σας είστε δημόσιοι υπάλληλοι χαραμοφάηδες. Είχε κανεις τα π@π@ρια να πάει στο δήμο και να ρωτήσει ? Οχι δεν χρειάζετε. Είναι πιο εύκολο να σχολιάζουμε (πάντα αρνητικά) ότι και να γίνετε. Κοπρίτες σας ενοχλεί που κάποιοι δουλευουν, που κάποιοι παράγουν έργο. Φοβάστε οτι θα χρειαστεί να δουλέψετε και εσείς? Βρε ανόητε που σε ενοχλουν οι τουαλέτες δίπλα στις τουαλέτες.Βρε μπαστουνόβλαχε σου άρεσαν οι παλιές? Μέχρι να είναι έτοιμες οι καινούργιες, λειτουργουν οι παλιες. Δεν μπορουν όλοι να κατουράνε όπου βρουν σαν και σένα. ΟΥΣΤ ρε τεμπελόσκυλα. Αρνητική διάθεση στα πάντα. Ξυπνάτε ΡΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΕΙΔΗ κ.ΚΟΝΤΟΓΟΝΗ Η ΠΥΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΟ-ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ-ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΙΝΕΣΘΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ,ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΔΕΧΕΣΘΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΟ,ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΤΙΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΕ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 8ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΜΕΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΟΥΡΑΜΕ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ Η ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΣΤ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγω ειμαι νέος σε ηλικια και διαβαζω όλα αυτά ,δεν αναρωτηθηκατε μήπως ο κ.Κοντογονης έχει καποια ιδιαίτερα χαρίσματα και ικανοτητες,που εμείς δεν μπορουμε να διακρίνουμε για να ορισθει απο τον κ.Δήμαρχο και για δεύτερη δυετία να ασκησει τα καθήκοντα του,μην αναγκασθούμε αργότερα να ζητάμε ΣΥΓΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εβαλα φωτιές με τις 20 λέξεις που έγραψα . Κολλήσατε όμως με τη μια(ΜΙΖΑ). Δε νομίζω ότι το συγκεκριμένο εργο δε χρειαζόταν, αντίθετα επιβάλλεται. Να γινει ομως κατι που θα μείνει , λιτό και με ασφάλεια για τους λουόμενους. Αν δεν είναι και ακριβό ,θα είναι τελειο. Θα δούμε σε λιγες μερες και θα κρίνουμε! Για τα υπολοιπα εσεις που ειστε μονιμα κατω,ξερετε καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος μας ζητάει και τα ρέστα από πάνω. Κύριε αντιδήμαρχε αν είχες ακολουθήσει τη σωστή διαδικασία βάσει κανονισμών,είχες πάρει εγκρίσεις από όσους χρειάζεται κλπ. Τώρα δεν θα είχε κανείς να σου προσάπσει το παραμικρό. Εσύ όμως νομίζοντας ότι κάποιος είσαι επέλεξες να ενεργήσεις όπως θα ενεργούσες για την αυλή του σπιτιού σου. Μάθε λοιπόν ότι η Πύλος δεν είναι το αμπελοχώραφό σου όπως σε έχουν αφήσει οι πιο πάνω από εσένα(δήμαρχος) να νομίζεις. Όλα τα πράγματα έχουν και τα όριά τους. Οι τσαμπουκάδες δεν περνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. επιμενω οτι ο δήμαρχος έχει διακρίνει ικανότητες μεγάλες σε αυτο τό άτομο μπορεί να τον δούμε κάποτε να διδάσκει σε κανένα Πανεπιστήμιο και να τρίβουμε τα μάτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ...ΑΜΑΝ ΠΙΑ....Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΖ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.....ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ....!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ...ΣΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΥΛΟ......ΤΗΝ ΠΗΓΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι πλαζ μας φαγανε και τα μνημεια κ.ο.κ.Εχετε σκεφτει κυριοι οτι δεν υπαρχει μια παιδικη χαρα της προκοποης για να παιξουν τα παιδια μας?????καθε λεπτο που περναει κινδινευουν τα παιδια στην πλατεια απο ελειψη ασφαλειας??????ολα τα αλλα που λετε ειναι περιαυτολογιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ,ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ,ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ,ΑΣ ΕΒΑΖΕ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ,ΞΕΠΕΤΡΙΣΜΑ ,ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. προσεξτε μην έχετε την τυχη των πτυχιούχων γιατί ο λαος τιμωρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ
    ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ,ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ -ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ-ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΥΧΗ ...ΚΑΝΕΝΟΣ....ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.....ΟΣΟ ΓΙΣ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ....ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ < ΦΥΣΙΚΑ > ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΤΟΥΖ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ
    ΓΙΑΤΙ ΣΕΝ ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΟΝΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΝΑΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΟΝΤΩΝ ΝΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ....ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ....ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ.....ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΠΩΝΥΜΟΥ....ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΑΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ....ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΤΥΠΟΥΜ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΦΙΛΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ . . . ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ. ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΟΥΖ ...Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΞΥΡΑΦΙΑ...ΑΤΥΧΗΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ.....ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΞΗΛΩΜΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΠΥΛΟ ΜΑΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΩ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ.....ΦΡΟΝΤΙΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΤΑ ΝΤΟΥΖ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1200 - 1500 ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Η συζήτηση για το τι πρέπει να γίνει στα ντους της πλαζ έγινε πριν δυο χρόνια μπροστά μου. Μάλιστα μου ζητήθηκε και η γνώμη μου την οποία εξέφρασα. Ήμουν κάθετα αρνητικός στην επένδυση με πλακάκι. Ρώτησα αυτούς που είχαν την ιδέα αν γνωρίζουν τι γίνεται με τον Γαρμπή το χειμώνα στην πλαζ. Είπα πως είναι λάθος η κίνηση αυτή.Πέρσι μπάλωναν τα σπαζμένα πλακάκια. Είπα πως τα ντους έπρεπε να ξηλωθούν και να γίνουν - στο ίδιο σημείο - σε επίπεδο χαμηλότερο για να πέφτουν τα νερά μέσα και να μην γεμίζει το τσιμέντο με γλίτσα, γιατί κινδυνεύουν οι λουόμενοι να γλιστρήσουν και να πέσουν, κάτι που έχει γίνει πολλές φορές. Είχαν τα γένια και τα χτένια και έκαναν ό,τι έκαναν. Δική τους η απόφαση δικά τους και τα αποτελέσματα.
    Όσον αφορά τώρα για τα χάλια, όπως αναφέρουν κάποιοι, που είχαν πέρσι τα ντους. Το πρόβλημα κυρίως ήταν με τις σχάρες. Όταν αυτοί που τις έφτιαξαν αγνοούν και τα βασικά σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό. Οι σανίδες στις σχάρες δεν είχαν περιθώριο να περάσει το νερό και να φύγει. Μόλις φούσκωνε μάλιστα και το ξύλο και με την άμμο που μαζευόταν δεν έφευγε σταγόνα προς τη θάλασσα. Το αποτέλεσμα ήταν να λιμνάζουν τα νερά και να γίνεται μια εστία μόλυνσης και ανάπτυξης κουνουπιών. Άμμος και πρασινίλα παντού. Δεν ήταν λίγες οι φορές που με φίλους λουόμενους σηκώναμε τις σχάρες, τις ρίχναμε στη θάλασσα για να καθαρίζουν και απομακρύναμε και την άμμο.
    Δεν τα γράφω όλα αυτά για να μου πει κάποιος μπράβο ούτε πως έπρεπε να εισακουστεί η άποψή μου. Τα γράφω για να υποδηλώσω ότι από ανιδιοτελές ενδιαφέρον και από αγάπη για το χωριό μου δίνω λίγο μεγαλύτερη προσοχή σε κάποια πράγματα που κάποιοι άλλοι ίσως τα βλέπουν λίγο επιδερμικά. Όχι πάντα με κακή διάθεση αλλά όχι με την προσοχή που θα έπρεπε.
    Δεν θα μπω στον κόπο να θέσω τα ερωτήματα που έθεσα στη δημοσίευσή μου. Περιμένω μόνο τις απαντήσεις.
    Τέλος και λίγα για τις σκάλες, που πέρσι τις μάζεψαν κάποιοι αφού τις είχε "εξαφανίσει" ο Γαρμπής. Μαζί με κάποιο δημοτικό σύμβουλο τις τοποθετήσαμε στη θέση τους και μαζί φτιάξαμε και τις πόρτες στα αποδυτήρια. Αυτό που ζήτησα ήταν, πριν αρχίσει ο Χειμώνας, να μαζευτούν για να τα έχουμε και την επόμενη χρονιά. Έγινε; Δεν έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗΣ ΣΩΣΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ANTE NA ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΙΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ.

    ΑΜΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΔΟΥΛΕΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ -ΕΣΤΩ ΤΑ ΛΙΓΑ-ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  37. ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ,

    ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΟΥΛΕΥΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Που δουλευτε

    Εκει που σας διορισε ο προηγουμενος Δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΧΑΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

    ΚΑΤΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ COMPUTER ΚΑΙ
    ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΑ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.

    ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ.

    ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ
    ΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

    ΚΕΡΑΣΑΚΙ

    ΜΟΡΦΟΝΙΕ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ
    -ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ - ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΥΝ
    ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

    ΑΝΤ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Λαερτιος πατερας του οδυσσεα3 Απριλίου 2013 στις 9:25 μ.μ.

    τελικα μετα απο 41 σχολια δεν καταλαβα τιποτα ποιο ειναι το προβλημα?εγινε κατι παρανομο η απλως γραφετε γιατι δεν εχετε τι να κανετε,οτι συμβαινει τωρα συνεβαινε και παλια το προβλημα στην πυλο δεν λυνεται και ουτε εχει λυθει ας ελπισουμε κατι να γινει στο μελλον η μονη αλλαγη που εγινε ειναι η αναπλαση στους 3 ναυαρχους και τιποτα αλλο η πυλος ειναι η ιδια εδω και πολλα πολλα χρονια ας γινει η παραλιακη ζωνη τουλαχιστον και βλεπουμε για τα υπολοιπα .πλατεια οικονομιδη καμοια απολυτως εξελιξη,γυρω απο την πλατεια βλεπουμε παλι αλλος να χρησιμοποιει τελαρο αμστελ για να μην παρκαρουν αλλος παλι βαζει παπακι για τον ιδιο λογο αλλος βαζει καρεκλα αλλος βαζει σταντ κακογραμενο με κιμωλια αλλος παλι βαζει μια γλαστρα μικρη μετα μια μεγαλη εννοιτε σπασμενη μετα ζαρντινιερα και παει λεγοντας κανεις δεν τον ενοχλησε και ουτε προκειται να τον ενοχλησει ολα αυτα φανταζουν κωμικα αν μη τι αλλο σε ενα τοπο τον οποιο τον επισκεπτονται πλεον βασιλεις πρωην και νυν πρωθυπουργοι.... και γενικα ανθρωποι απο ολη την υφηλιο
    θα πρεπει οντως να ντρεπονται για το χαλι που παρουσιαζει η πυλος, ολοι αυτοι που ανελαβαν τα τελευταια χρονια της τυχες του τοπου,ας δουμε επι παραδειγματι τον ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ δημαρχο παλαιου φαληρου που τον τιμησε για το εργο του η ευρωπη και μετα να δουμε και τον τοπο μας.δυστυχως ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΤΑΓΩΜΕΝΟΙ Η ΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΟ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ, ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΑΝΕ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ 3 ΝΑΥΑΡΧΩΝ? ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΑΥΤΗ? ΕΧΟΥΝ ΔΑΠΑΝΗΘΕΙ ΗΔΗ 24.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΑΠΑΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΑΠΛΑ ΔΑΠΑΝΟΥΝΤΑΙ ΣΠΑΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ 12.000-15.000 ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΦΑΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣΑΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το πρόβλημα κύριοι δεν είναι οτι δεν βρέθηκε δήμαρχος να αγαπάει την Πύλο, αλλά κανένας Πύλιος δεν αγαπάει την Πύλο. Ολοι βαζουν πρώτα το προσωπικό τους συμφέρον και μετά όλα τα άλλα. Κανεις Πύλιος δεν προσπαθει να γίνει καλύτερος από τον δίπλανό του, αλλά παρακαλάει να πεθάνει η κατσικα του γείτονα. Και φυσικά όλοι οι Πύλιοι είναι φωτεινοί παντογνωστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή