Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Τρίτη χρονιά υποτροφιών και δωρεάν εισαγωγικά μαθήματα στη «Navarino Golf Academy»


Συνεχίζει για τρίτη χρονιά η Navarino Golf Academy, που λειτουργεί στην Costa Navarino, το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών γκολφ, για να γνωρίσουν οι νεαροί παίκτες το άθλημα και με στόχο να αναδειχθούν, μελλοντικά, πρωταθλητές του γκολφ από τη Μεσσηνία.
Επίσης, συνεχίζεται φέτος η εκμάθηση σε ομάδες, για όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν να παίζουν μαζί με την παρέα τους, ή να συνεχίσουν τη γνωριμία τους με το γκολφ, με δωρεάν τα εισαγωγικά μαθήματα, για όσους συμμετέχουν για πρώτη φορά. Η δωρεάν παρακολούθηση για την εισαγωγή στο άθλημα γίνεται στις 31 Μαρτίου, στις 7 και 14 Απριλίου.

Πρόγραμμα υποτροφιών
Στα δύο βραβευμένα γήπεδα της Costa Navarino –που αναγνωρίστηκαν πρόσφατα από το γερμανικό θεσμό Golf Journal Travel Awards -, η Navarino Golf Academy καλωσορίζει παιδιά και νέους ηλικίας 7-15 ετών, για να λάβουν μέρος στο Πρόγραμμα Υποτροφιών Νέων Γκολφέρ, που διεξάγεται για τρίτη χρονιά. Φέτος όλοι οι επίδοξοι νεαροί γκολφέρ θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου (15.00-17.00), στα δωρεάν σεμινάρια γκολφ, μέσα από τα οποία θα ξεχωρίσουν οι 12 καλύτεροι, οι οποίοι θα κερδίσουν ετήσιες υποτροφίες και θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους μαζί με τα υπόλοιπα 21 παιδιά και νέους που ήδη έχουν ενταχθεί στην Ακαδημία. Σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις την προηγούμενη χρονιά, τα παιδιά που θα επιλεχθούν φέτος λαμβάνουν δωρεάν εξοπλισμό και μαθήματα για ένα ολόκληρο έτος.

Κατά το 2012, τα παιδιά της ομάδας των «Προχωρημένων» (με σχετική εμπειρία) της Ακαδημίας ανταμείφθηκαν με το πρώτο τους «handicap», που χρειάζεται κάθε γκολφέρ για να συμμετέχει σε αγώνες, ενώ έλαβαν μέρος σε εβδομαδιαία τουρνουά, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Επίσης, είχαν σημαντικό ρόλο στη διοργάνωση του 13ου Τουρνουά Ελληνοτουρκικής Φιλίας που διεξήχθη στην Costa Navarino.

Ομαδικά μαθήματα
Παράλληλα, τα ομαδικά μαθήματα που διεξάγονται στα γήπεδα The Dunes Course και The Bay Course είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει κάποιος αυτό το δημοφιλές άθλημα, τους κανονισμούς και τους διαφορετικούς τύπους παιξίματος, τις τεχνικές για εξάσκηση και βελτίωση, τις διεξαγωγές των τουρνουά, ενώ στο τέλος του κύκλου μαθημάτων (συνολικής διάρκειας 12 ωρών) μπορούν να περάσουν από το τεστ και να βαθμολογηθούν για τις ικανότητές τους στο παιχνίδι, ούτως ώστε να αποκτήσουν το δικό τους handicap.
Μέσα από τα γήπεδα της Costa Navarino, η Μεσσηνία γίνεται ήδη γνωστή και ως προορισμός γκολφ, λόγω της μοναδικής ομορφιάς του τοπίου, παράλληλα με τις άριστες συνθήκες και παροχές που προσφέρουν τα γήπεδα.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για τα μαθήματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 27230 90200, 90202 και στο email: golf@costanavarino.com

"ΘΑΡΡΟΣ News.gr" 28/03/2013

1 σχόλιο: