Τρίτη 30 Απριλίου 2013

"Ντροπή γι' αυτό που έγινε στο Διαβολίτσι…" ξεσπά ο Παναγιώτης Βλαχόγιαννης"


Μέχρι τις 2 Ιουνίου όταν και ολοκληρώνονται τα μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική θα πρέπει να περιμένει η Μεθώνη για να μάθει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν. Οι "βυσσινί" αναδείχθηκαν το Σάββατο  ισόπαλοι 1-1 με την Ομόνοια και τούτο σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Διαβολιτσίου με τον Α.Ο. Φαραί (2-2) τους έφερε στην 12η θέση, ισόβαθμους με το Διαβολίτσι. Ο ΑΟΔ όμως υπερέχει στην ισοβαθμία και έτσι η Μεθώνη παίρνει την 12η θέση που θα οδηγήσει σε υποβιβασμό στη Β' τοπική, μόνο αν ο πρωταθλητής Μεσσηνιακός δεν ανέβει στη Γ' εθνική.   
 Οπως και να 'χει η Μεθώνη είναι αναγκασμένη πλέον να περιμένει και η τύχη της δεν βρίσκεται στα δικά της πόδια. 

Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Βλαχόγιαννης μιλώντας στο "Ν" για τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής έκανε λόγο για θέατρο του παραλόγου λέγοντας ότι νιώθει ντροπή και αίσχος γι' αυτό που έγινε στο Διαβολίτσι.
"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και στον προπονητή της Ομόνοιας γιατί αυτοί πραγματικά έπαιξαν για την αξιοπιστία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου και μπράβο τους. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους, οι οποίοι δεν σεβάστηκαν τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μου και έπαιξαν ένα θέατρο του παραλόγου. Νιώθω ντροπή και αίσχος γι' αυτό που έγινε στο Διαβολίτσι και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε διαφάνεια και αξιοπιστία στο πρωτάθλημα", λέει αρχικά ο κ. Βλαχόγιαννης και προσθέτει: "
Δεν μπορεί το δικό μας παιχνίδι να λήγει στο 93' και το παιχνίδι του Διαβολιτσίου στο 103'. Επίσης δεν μπορώ να διανοηθώ πως μπορεί να δίνονται δύο πέναλτι στις καθυστερήσεις, ξέροντας ότι το δικό μας παιχνίδι έχει τελειώσει.
Παρ' όλα αυτά είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου γιατί καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος αγωνίστηκαν τίμια και δίκαια και κατέκτησαν 36 βαθμούς γεμάτους άγχος και ιδρώτα. Δεν με ενδιαφέρει αν του χρόνου παίζω στη Β' τοπική, γιατί ξέρω ότι εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου κάναμε έναν τίμιο αγώνα".
Ο προπονητής της Μεθώνης σχολίασε και το 1-1 με την Ομόνοια: "Ξέραμε από την αρχή ότι πρέπει να νικήσει ώστε να είμαστε αδιάφοροι για το τι θα γίνει στο άλλο ματς. Με αυτό το σκεπτικό μπήκαμε στο γήπεδο, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλ.α Μείναμε πίσω στο σκορ, όμως  βρήκαμε τη ψυχική δύναμη και ισοφαρίσαμε γρήγορα το παιχνίδι και από το λεπτό που ισοφαρίσαμε και μετά πήραμε τα ηνία. Θα μπορούσαμε να πάρουμε το διπλό αν ήμασταν τυχεροί στο δοκάρι του Νικολόπουλου".
Τέλος, ο κ. Βλαχόγιαννης εκτίμησε ότι ο Μεσσηνιακός θα μπορέσει να ανέβει στη Γ' εθνική και έτσι η Μεθώνη θα αγωνίζεται και τη νέα περίοδο στην Α' τοπική.
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 30/04/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου