Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ Αλλαξε χέρια το Λιμενικό Ταμείο


Οριστικό τέλος δόθηκε χθες στο… σίριαλ της μεταβίβασης των περιουσιακών στοιχείων του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας στα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία Καλαμάτας και Πύλου, καθώς «έπεσαν» οι σχετικές υπογραφές μεταξύ των προέδρων των εν λόγω φορέων.
Ειδικότερα, τα σχετικά πρωτόκολλα παράδοσης - παραλαβής υπογράφηκαν, αφ’ ενός από τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας Σταύρο Παπαχρήστου και αφ’ ετέρου από τους προέδρους των δύο δημοτικών Λιμενικών Ταμείων, Γιάννη Μανδηλάρη της Καλαμάτας και Θόδωρο Χαραμαρά της Πύλου.
Είχε προηγηθεί η υπογραφή από τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας της έκθεσης απογραφής των περιουσιακών του στοιχείων, τα οποία περιέρχονται στα δύο δημοτικά Λιμενικά Ταμεία, της Καλαμάτας και της Πύλου.
Στη σχετική ανακοίνωση από την πλευρά των Δήμων Καλαμάτας και Πύλου - Νέστορος σημειώνεται ότι πλέον αναμένεται η έκδοση ΚΥΑ (Κοινής Υπουργικής Απόφασης) από τα υπουργεία Εσωτερικών και Ναυτιλίας, σχετικά με την κατανομή του προσωπικού στα Λιμενικά Ταμεία.
Την ΚΥΑ θα ακολουθήσει η έκδοση διαπιστωτικής πράξης από το γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα, μετά την οποία θα ξεκινήσει η λειτουργία των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων Καλαμάτας και Πύλου.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 26/04/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου