Τρίτη 23 Απριλίου 2013

«Φώτα παρακαλώ…» στο άνοιγμα του εκπληκτικού πολιτιστικού χώρου Μεθώνης


ΚΤΗΡΙΟ ΠΡΩΗΝ ΑΣΟ 
Έναν εκπληκτικό πολιτιστικό χώρο απέκτησε επιτέλους η Μεθώνη, ένα χώρο για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, παραστάσεων, εκθέσεων…
Πρόκειται για τις αποθήκες του πρώην ΑΣΟ, στην παραλία της Μεθώνης, οι οποίες πριν μερικά χρόνια παραχωρήθηκαν στον καποδιστριακό Δήμο Μεθώνης.
Η ανακαίνιση του κτηρίου ξεκίνησε από τον τότε δήμαρχο, Ηρακλή Μιχελή,  για να ολοκληρωθεί πριν λίγες ημέρες από τη δημοτική αρχή του Δημήτρη Καφαντάρη.
Το κτήριο αναμένεται να εγκαινιασθεί το καλοκαίρι όμως ξεκίνησε ήδη τη λειτουργία του με μια παράσταση του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Μεθώνης. «Φώτα παρακαλώ…» ήταν ο τίτλος της παράστασης, ένα αφιέρωμα στο ελληνικό μιούζικαλ με πολύ μουσική, χορό και αποσπάσματα από αγαπημένες ταινίες.
Τη σκηνοθεσία και τις χορογραφίες της παράστασης επιμελήθηκε ο Διονύσης Ψαλλίδας, ενώ πήραν μέρος παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου.
Η αίθουσα κατακλύσθηκε από κατοίκους της περιοχής, ενώ την παράσταση παρακολούθησε ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης, ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας, ο πρώην δήμαρχος Μεθώνης Ηρακλής Μιχελής και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεθώνης, Γιάννης Ρούσσος.

Π.Τσ. "ΚΑΛΑΜΑΤΑ JOURNAL" 23/04/2013

Δήμαρχε, μήπως ήρθε η ώρα να διεκδικήσει και η Πύλος κάτι από τις αποθήκες του πρώην ΑΣΟ; Ίσως η Πύλος είναι η μοναδική πόλη στην Ελλάδα που κατάφερε, από ανικανότητα των Δημοτικών της Αρχόντων, να  μην της παραχωρηθεί ούτε ένα τετραγωνικό από την περιουσία του πρώην ΑΣΟ. Καιρός γι΄αποκατάσταση της αδικίας.

Κώστας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου