Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

Costa Navarino-Πιστοποιήθηκαν, από την TÜV Hellas οι παιδικές εγκαταστάσεις


Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS, μέλος του TÜV NORD GROUP,  επεκτείνοντας τη συνεργασία του με την ΤΕΜΕΣ ΑΕ  σχετικά με τον έλεγχο και την πιστοποίηση των εγκαταστάσεων στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, επιθεώρησε και πιστοποίησε την κατασκευή και την ασφαλή λειτουργία των χώρων που έχουν δημιουργηθεί για παιδιά. 
Ο έλεγχος και η πιστοποίηση αποτελούν συνέχεια της συνεργασίας του Οργανισμού ΤÜV HELLAS με την Costa Navarino, η οποία ξεκίνησε το 2006. 
 Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της πιστοποίησης επιθεωρήθηκαν οι δύο χώροι Cocoon και SandCastle, το υδάτινο πάρκο, η παιδική χαρά καθώς και τα παιχνίδια για παιδιά που βρίσκονται στην παραλία.
 Οι εργασίες περιελάμβαναν την επιθεώρηση της κατασκευής και τοποθέτησης των νεροτσουλήθρων, της παροχής νερού και του σχετικού ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, της σήμανσης με οδηγίες ασφαλούς χρήσης, της ασφαλούς λειτουργίας υπό την επίβλεψη ναυαγοσωστών και εποπτών ασφαλείας, των παιδικών χαρών και του εξοπλισμού τους, της εγκατάσταση των παιχνιδιών, των πιστοποιητικών των παιχνιδιών, των δαπέδων πτώσης, τις αποστάσεις ασφαλείας, της σήμανσης και της ασφαλούς λειτουργίας.
Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν με βάση τα πρότυπα ΕΝ 1069, ΕΝ 1176 και την Ελληνική Νομοθεσία και την παρουσία 2 επιθεωρητών της TÜV HELLAS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου