Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Τρίτη χρονιά με διάκριση η Costa Navarino Βραβείο για το «The Romanos» στα Condé Nast Traveller Readers' Travel Awards 2013


























Για τρίτη συνεχή χρονιά διακρίθηκε το ξενοδοχείο The Romanos, a Luxury Collection Resort, της Costa Navarino, στα βραβεία Condé Nast Traveller Readers' Travel Awards της αγγλικής έκδοσης. Το ξενοδοχείο ξεχώρισε στην κατηγορία «Best Overseas Holiday Hotels: Europe, Turkey and Russia», καθώς βρέθηκε στην έβδομη θέση, αποτελώντας τη μοναδική ελληνική παρουσία στην κορυφαία δεκάδα. H Ελλάδα είχε εξέχουσα θέση στα βραβεία, με τα ελληνικά νησιά να βρίσκονται ξανά στην κορυφή των προτιμήσεων των ταξιδιωτών (δεύτερη θέση στην κατηγορία «Best Islands» και πέμπτη θέση στο «The World's Top 100 list of experiences»), ενώ η χώρα αναδείχθηκε πέμπτη ανάμεσα στις καλύτερες.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτήν τη σημαντική αναγνώριση στα Readers' Travel Awards. Είναι πολύ ενθαρρυντικό το ότι οι αναγνώστες του Condé Nast Traveller ανταποκρίθηκαν και μοιράστηκαν το όραμά μας για τη δημιουργία ενός ποιοτικού προορισμού που παράλληλα προωθεί τη μοναδική φυσική ομορφιά και την ιστορία της περιοχής όπου βρίσκεται», σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της TEMES κ. Στέφανος Θεοδωρίδης.

Ο θεσμός διοργανώθηκε για 16η χρονιά και θεωρείται από τους σημαντικότερους στον τουρισμό, τις κορυφαίες ταξιδιωτικές προτιμήσεις ανά τον κόσμο. Η διάκριση του ξενοδοχείου The Romanos Resort ενισχύει περαιτέρω τη θέση της Costa Navarino και της Μεσσηνίας ανάμεσα στους κορυφαίους ποιοτικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως. Το ξενοδοχείο αναδείχθηκε στα Readers' Travel Awards το 2012 και το 2011, καθώς βρέθηκε στην τέταρτη θέση του «World's Top 100» ξεπερνώντας δημοφιλείς επιλογές. Το The Romanos Resort βρίσκεται στo Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, όπου λειτουργεί και το ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino.

"ΤΟ ΒΗΜΑ" 04/09/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου