Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Γιάλοβας στο Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Επαγγελματιών Γιάλοβας επισκέφτηκαν το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτρη Καφαντάρη, στο γραφείο του, την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013.
Στην προγραμματισμένη αυτή συνάντηση έγινε συνολική αποτίμηση της καλοκαιρινής περιόδου, συζητήθηκαν θέματα γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος, προτάθηκαν λύσεις για τη διαχείριση μικρών καθημερινών προβλημάτων προκειμένου να υπάρξει ακόμα καλύτερος σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά και την υποδοχή και φιλοξενία των επισκεπτών αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητας των μονίμων κατοίκων.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Σύλλογο για τα υπό εξέλιξη έργα τα οποία πραγματοποιούνται στην περιοχή και φορούν ιδιαιτέρως τη Γιάλοβα και αυτά είναι η ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου Πύλου-Γιάλοβας, οι εργασίες στο εξωτερικό υδραγωγείο της Πύλου, που θα συμβάλουν στη βελτίωση της ύδρευσης και της Γιάλοβας. Επιπλέον σε πορεία υλοποίησης βρίσκεται και η ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων ανατολικού τμήματος Γιάλοβας( παραλιακή ζώνη).
Συζητήθηκε, επίσης, το θέμα της καταπολέμησης των κωνωποειδών, μιας και η Γιάλοβα λόγω της γεωγραφικής της θέσης δίπλα στον υδροβιότοπο, αντιμετώπιζε το μεγαλύτερο πρόβλημα. Η αξιολόγηση από την πλευρά των επαγγελματιών υπήρξε θετική για φέτος, με την προϋπόθεση βέβαια ότι η διαχείριση θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου