Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Από απόψε στους λογαριασμούς το υπόλοιπο επιδότησης

Από απόψε μπορούν οι δικαιούχοι να «σηκώνουν» από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς στην Τράπεζα Πειραιώς - ΑΤΕ την ενιαία ενίσχυση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός.
 Στη σχετική ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι μετά από τους σχετικούς ελέγχους από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, οι λογαριασμοί των 680.000 δικαιούχων πιστώθηκαν από χθες το βράδυ με 1,046 δισ. ευρώ. Οι δικαιούχοι μπορούσαν, εξ άλλου, από χθες το απόγευμα να ενημερώνονται για τα ακριβή ποσά πληρωμής τους, μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr

Στην ίδια ανακοίνωση, ο Οργανισμός σημειώνει ότι «το  90% των δικαιούχων λαμβάνει ποσά πληρωμής που είναι πάνω από το 95% των δικαιωμάτων του. Μόλις 1,31%  των παραγωγών, δηλαδή 8.900 παραγωγοί, δε λαμβάνουν ενίσχυση, διότι διαπιστώθηκαν σφάλματα στην αίτησή τους, ευρήματα από ελέγχους ή άλλες αιτίες. Και για αυτούς τους παραγωγούς, όπως και για τους άλλους, που έχουν λάβει μικρότερα ποσά από το ύψος των δικαιωμάτων τους, θα υπάρξει δυνατότητα, αμέσως μετά τις γιορτές, υποβολής διευκρινιστικών εγγράφων, ώστε σε επόμενη πληρωμή, εφόσον αυτά είναι αποδεκτά, να τους καταβληθεί η διαφορά».

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 19/12/2013
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/agrotika/item/31797-epidotisi-elaiolado

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου