Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Στο Μαξίμου η Φιλαρμονική ορχήστρα της Πύλου

Ξεχωριστές οι στιγμές σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου. Με μεγάλη συγκίνηση υποδέχθηκε ο Αντώνης Σαμαράς με την σύζυγό του Γεωργία τη Φιλαρμονική ορχήστρα της Πύλου και τη χορωδία "ΣΑΝΤΑΡΟΖΑ", από τον τόπο καταγωγής του Μεσσήνιου Πρωθυπουργού, με το χώρο να γεμίζει από τις υπέροχες μελωδίες.
Οι Πύλιοι επισκέπτες, αφού έλαβαν γούρια σαν δώρα, τα οποία τους μοίρασε η σύζυγος του πρωθυπουργού, πέρασαν στην αίθουσα εκδηλώσεων όπου τους προσφέρθηκαν αναψυκτικά με κουραμπιέδες και μελομακάρονα και φωτογραφήθηκαν με τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του μέσα σε μια εγκάρδια ατμόσφαιρα φορτισμένη συναισθηματικά. Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη του πρωθυπουργού για την Πύλο και το πόσο πολύ θέλει να βρίσκεται εκεί με φίλους από τα παλιά αλλά και νέους. 
Το προεδρείο του συλλόγου έκανε δώρο στον Πρωθυπουργό έναν πίνακα του κάστρου της Πύλου που έχει φιλοτεχνήσει ο ζωγράφος Αντιπρόεδρος του συλλόγου Τάσος Κουφός.
Η σημερινή εκδήλωση ήταν ένα αίτημα του συλλόγου "ΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ" που με πολύ μεγάλη χαρά έκανε δεκτό ο Πρωθυπουργός. 
Μετά το Μαξίμου η φιλαρμονική περπάτησε μέχρι το Σύνταγμα όπου μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη έπαιξε εορταστικά κομμάτια και έγινε δεκτή με ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα από ξένους και Έλληνες που βρέθηκαν εκείνη τη στιγμή εκεί.
Η σημερινή εκδήλωση ήταν συνέχεια της χθεσινοβραδινής παράστασης που έδωσαν τα παιδιά στο ξενοδοχείο "ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ" όπου είχαν προσκληθεί από το σύλλογο των Πυλίων της Αθήνας "ΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ" που κάλυψε και τα έξοδα της μετάβασής τους αλλά και το φαγητό τους χθες το βράδυ μαζί με τον καφέ που προσφέρθηκε στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.  Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και η βραδιά ήταν εξόχως γιορτινή.  
Στα παιδιά δόθηκε η ευκαιρία επίσης να παρακολουθήσουν, χθες και σήμερα παραστάσεις στη Λυρική σκηνή και στο Μέγαρο μουσικής και έτσι να συνδυάσουν πολλά πράγματα μαζί.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου