Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ

Το μήνυμα των Χριστουγέννων για αγάπη, αλληλεγγύη, ομόνοια πιο επίκαιρο από ποτέ ας μας συντροφεύει όλη τη νέα χρονιά και ας μας εμπνέει να αντιμετωπίζουμε τις μικρές και μεγάλες αντιξοότητες της καθημερινότητας.

Πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων τα παιδιά, ας είναι το φωτεινό παράδειγμα για όλους μας, η καλοσύνη και το μεγαλείο ψυχής τους να οδηγούν τα βήματά μας. Τα λαμπερά πρόσωπά και τα χαμόγελά τους να είναι για όλους μας πηγή δύναμης και αισιοδοξίας.

Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά όλοι μαζί για ένα Δήμο ανθρώπινο, φιλικό προς τον πολίτη και το περιβάλλον. Βήμα βήμα βελτιώνουμε την καθημερινότητα μας, με έργα ανάπτυξης και υποδομών. Αναδεικνύουμε το τεράστιο πολιτιστικό και ιστορικό απόθεμα της περιοχής μας. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για ένα σύγχρονο και ανταγωνιστικό Δήμο.

Είμαστε δίπλα στις αγωνίες και τα άγχη των συμπολιτών μας, προσβλέπουμε με συμπάθεια τους έχοντες μεγαλύτερη ανάγκη και δίνουμε λύσεις σε όσα μας απασχολούν.

Το 2013 θέσαμε τις βάσεις και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε αγόγγυστα για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και τον τόπο μας. Οι κόποι μας θα από\δώσουν καρπούς και η επόμενη χρονιά θα μας επιβεβαιώσει.

Η νέα χρονιά 2014 ας σηματοδοτήσει για όλους μας νέα ξεκινήματα. Με το ίδιο πάθος συνεχίζουμε το έργο μας.

Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη.

Ευτυχισμένο και δημιουργικό 2014!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου