Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Τη Δευτέρα, στις 30 Δεκεμβρίου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πύλου Νέστορος και η Χορωδία “Santarosa” του Ωδείου Πύλου, έψαλλαν εορταστικές μελωδίες και τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά και τη σύζυγό του, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, ο οποίος και παρέστη στο Μέγαρο Μαξίμου, ευχαρίστησε το κ. Σαμαρά για το ενδιαφέρον και τη στήριξή που προσφέρει στο Δήμο Πύλου-Νέστορος, ευχόμενος προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία, ενώ δεν παρέλειψε να του ευχηθεί καλή δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, να οδηγήσει τη χώρα μας στη πρόοδο και την ανάπτυξη.

Ο Δήμαρχος, προσέφερε αναμνηστικά δώρα στο Πρωθυπουργό, ενώ με τη σειρά του ο κ. Σαμαράς και η σύζυγός του έδωσαν τις ευχές τους για τη νέα χρονιά, μοιράζοντας φυλαχτά στα μέλη της Ορχήστρας και της Χορωδίας. Στο Μέγαρο παρευρέθησαν, μαζί με το Δήμαρχο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του εκπολιτιστικού συλλόγου των εν Αθήναις Πυλίων «το Ναυαρίνο» και αρκετοί άλλοι Πύλιοι. Έπειτα, στους Πύλιους επισκέπτες, παρετέθη κέρασμα με γιορτινά γλυκά, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου.

Φεύγοντας από το Μέγαρο Μαξίμου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος σταμάτησε στο Σύνταγμα, όπου μπροστά από τον άγνωστο στρατιώτη έπαιξε εορταστικά κομμάτια και καταχειροκροτήθηκε από Έλληνες και ξένους περαστικούς.

Τη προηγούμενη βραδιά, η Δημοτική Φιλαρμονική, συμμετείχε σε εκδήλωση του συλλόγου Πυλίων «το Ναβαρίνο», τους οποίους ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για τη σημαντική τους συνεισφορά στο ταξίδι της Φιλαρμονικής Ορχήστρας στην Αθήνα και για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου