Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Προς τα μέλη-οργανισμούς (και άτομα) της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά: Re: Fundraising for Ioanna Kolokathis

                                                                                                                                                                                     24 Ιανουαρίου 2014 
 Αγαπητοί συμπατριώτες Μεσσήνιοι,

Το προηγούμενο γράμμα (e-mail) που στείλαμε για οικονομική βοήθεια προς τον Πάτερ Γεώργιο Κολοκάθη για έξοδα νοσηλείας της κόρης του στην Αγγλία αποσύρεται.
Παρακαλούμε μην καταθέτετε χρήματα στο λογαριασμό που σας στείλαμε γιατί όπως μας είπε ο πατέρας της Ιωάννας Πάτερ Γεώργιος Κολοκάθης "τα νοσήλια θα πληρωθούν από το ταμείο του στην Ελλάδα και προς το παρόν δεν χρειάζεται οικονομική βοήθεια".
Please do not deposit money to the account we sent you because according to Father Georgios Kolokathis “the expenses for his daughter’s hospitalization in England will be paid by his work insurance and at this time he does not need any financial support.”
Αυτό είναι το γράμμα που μας έστειλε ο Πάτερ Γεώργιος (Πατέρας της Ιωάννας):
-Αγαπητοί πατριώτες Μεσσήνιοι ομογενείς καλή χρονιά με υγεία. Είμαι ο πάτερ Γεώργιος ο πατέρας της Ιωάννας και θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τη νοσηλεία της κόρης μου την καλύπτει το ταμείο μου στην Ελλάδα. Αυτή την ώρα δεν χρειάζομαι οικονομική βοήθεια και αν χρειαστεί στο άμεσο μέλλον θα επικοινωνήσω με τον σύλλογο, και για αυτό να μην κατατεθούν χρήματα στο λογαριασμό. Ο θεός να σας έχει όλους καλά. Σας ευχαριστώ, Πάτερ Γεώργιος Κολοκάθης. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. 

Θεόδωρος Τζαλαλής                                        Γεωργία (Gina) Χρέππας
Πρόεδρος                                                          Γενική Γραμματέας 
 Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας 
 Αμερικής και Καναδά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου