Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΡΥΣΟΚΕΛΛΑΡΙΑΣ

Νέο δίκτυο ύδρευσης αποκτά η τοπική κοινότητα Χρυσοκελλαριάς τους επόμενους μήνες με τη σύμβαση που υπογράφηκε για την εκτέλεση του έργου «Ύδρευση Τ.Κ. Χρυσοκελλαριάς, της Δ.Ε. Κορώνης». Η σύμβαση αυτή υπογράφηκε, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2013, ανάμεσα στο Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτρη Καφαντάρη και τον αντίκλητο του ανάδοχου του έργου «ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ Ε.Δ.Ε.», κ. Νανόπουλο Γρηγόριο.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 745.500,00€ και η συμβατική προθεσμία περαίωσης του έργου είναι δέκα μήνες από την ημερομηνία υπογραφής.

Με το συγκεκριμένο έργο θα γίνει αντικατάσταση των σωλήνων από αμίαντο και στη θέση τους θα μπουν νέοι αγωγοί από πολυαιθυλένιο 3ης γενιάς. Το υλικό κατασκευής τους θα συμβάλλει τόσο στην υγεία των δημοτών όσο και στη διακοπή βλαβών και διαρροών, κάτι που ήταν η αιτία για αυξημένο κόστος λειτουργίας και συντήρησης τους στο παρελθόν.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος από την εξέλιξη του έργου. «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί ξεκίνησε η υλοποίηση ενός ακόμα έργου, απαραίτητου για τον τόπο μας. Ενός έργου μείζονος σημασίας για την υγεία των κατοίκων. Το έργο αυτό ικανοποιεί ένα πάγιο και χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Και ο στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να βρίσκει σωστές λύσεις σε τέτοια αιτήματα. Με υπομονή κι επιμονή χτίζουμε βήμα βήμα ένα τόπο που θ' ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των δημοτών μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου