Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΕΝΩΣΙΑ-ΜΠΑΛΟΔΗΜΑΙΙΚΑ


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο στην 82η Ε.Ο Πύλου-Καλαμάτας, στο τμήμα Στενωσία-Μπαλοδημαίικα, προϋπολογισμού 200.000,00 Ευρώ. Το συγκεκριμένο έργο εκτελεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τις εργασίες επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, προκειμένου να παρακολουθήσει την πρόοδο τους και να ενημερωθεί από τον εργολάβο για την πορεία υλοποίησης του έργου.

Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή, η κατασκευή της οδού αφορά τμήμα της Εθνικής Οδού Πύλου-Καλαμάτας, μήκους περίπου 1 χλμ και οι εργασίες στοχεύουν στη βελτίωση του δρόμου με στόχο την ασφάλεια των οδηγών. Πιο συγκεκριμένα, στο οδικό αυτό τμήμα, θα τοποθετηθούν στηθαία ασφαλείας επενδεδημένης τάφρου, για σωστή απορροή των οβριών υδάτων, ενώ παράλληλα θα γίνεται διαπλάτυνση του δρόμου, με επίστρωση νέου αντιολισθητικού ασφαλτοτάπητα.
Όπως τόνισε ο κ. Δ. Καφαντάρης: «Ξεκίνησε η κατασκευή σε ένα προβληματικό σημείο της εθνικής οδού, μετά από την πολύ καλή συνεργασία της περιφέρειας Πελοποννήσου με το Δήμο Πύλου-Νέστορος. Είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της περιοχής και σαν αποτέλεσμα αυτής της πράξης θα είναι πλέον ο δρόμος ασφαλής και βατός για τους διερχόμενους».


1 σχόλιο:

  1. ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ-ΣΩΤΗΡΙΑ-ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ
    Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ,έχοντας πλέον βιώσει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που μαστίζουν την Πατρίδα μας ,σε λίγο καιρό θα κληθούμε να επιλέξουμε την Δημοτική Αρχή που θα εκπροσωπήσει την περιοχή μας στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.
    Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε και να κινητοποιήσουμε τις αδρανείς δυνάμεις του τόπου μας ώστε μέσα από συλλογική προσπάθεια , να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του πανέμορφου αυτού τόπου (Τουρισμός ,Πολιτιστική κληρονομιά , πρωτογενής παραγωγή ) και να τον βγάλουμε από το αδιέξοδο στο οποίο σήμερα βρίσκεται.
    Για την επίτευξη αυτού του στόχου απαιτείται ΟΡΑΜΑ και Συλλογική Προσπάθεια προερχόμενη από υγιείς δυνάμεις του τόπου ,που δεν σχετίζονται με επαγγελματίες Δημάρχους και Αυτοδιοικητικούς .
    Στην προσπάθεια αυτή δεν υπάρχουν αποκλεισμοί και δεν περισσεύει κανείς.
    Σας θέλουμε όλους δίπλα μας συμμέτοχους και όχι απλούς παρατηρητές.
    Με την επιστολή μου αυτή ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως υποψήφιος Δήμαρχος Πύλου –Νέστορος

    «ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ»

    Με εκτίμηση ,

    Ηλίας Κανάκης
    ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ.
    όραμα το [órama] 1. (σπάν.) ό,τι βλέπει κάποιος: Tα οράματα και τα ακούσματα του κάθε ανθρώπου. 2. οπτική αντίληψη που δημιουργείται στη συνείδηση χωρίς να υπάρχουν οι απαραίτητοι εξωτερικοί ερεθισμοί· οπτασία: Tο ~ του Aποστόλου Παύλου / του Iεζεκιήλ. Bλέπει οράματα. Kατάσταση έκστασης που συνοδεύεται από οράματα και παραληρήματα. 3. εξιδανικευμένος στόχος, στον οποίο επικεντρώνονται οι ελπίδες ή αποβλέπουν οι ενέργειες ενός ατόμου ή συνόλου: Πολιτικό / κοινωνικό ~. Tο ~ της Mεγάλης Iδέας. Tο ~ της αυτόνομης οικονομικής ανάπτυξης μιας χώρας. Δε θέλω να ρίξω τη σκιά της αμφιβολίας στα οράματά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή