Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ-ΣΩΤΗΡΙΑ-ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ-ΣΩΤΗΡΙΑ-ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ 
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ,έχοντας πλέον βιώσει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που μαστίζουν την Πατρίδα μας ,σε λίγο καιρό θα κληθούμε να επιλέξουμε την Δημοτική Αρχή που θα εκπροσωπήσει την περιοχή μας στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.
Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε και να κινητοποιήσουμε τις αδρανείς δυνάμεις του τόπου μας ώστε μέσα από συλλογική προσπάθεια , να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του πανέμορφου αυτού τόπου (Τουρισμός ,Πολιτιστική κληρονομιά , πρωτογενής παραγωγή ) και να τον βγάλουμε από το αδιέξοδο στο οποίο σήμερα βρίσκεται.
Για την επίτευξη αυτού του στόχου απαιτείται ΟΡΑΜΑ και Συλλογική Προσπάθεια προερχόμενη από υγιείς δυνάμεις του τόπου ,που δεν σχετίζονται με επαγγελματίες Δημάρχους και Αυτοδιοικητικούς .
Στην προσπάθεια αυτή δεν υπάρχουν αποκλεισμοί και δεν περισσεύει κανείς.
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας συμμέτοχους και όχι απλούς παρατηρητές.
Με την επιστολή μου αυτή ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως υποψήφιος Δήμαρχος Πύλου –Νέστορος

«ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ»

Με εκτίμηση ,

Ηλίας ΚανάκηςΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ.
όραμα το [órama] 1. (σπάν.) ό,τι βλέπει κάποιος: Tα οράματα και τα ακούσματα του κάθε ανθρώπου. 2. οπτική αντίληψη που δημιουργείται στη συνείδηση χωρίς να υπάρχουν οι απαραίτητοι εξωτερικοί ερεθισμοί· οπτασία: Tο ~ του Aποστόλου Παύλου / του Iεζεκιήλ. Bλέπει οράματα. Kατάσταση έκστασης που συνοδεύεται από οράματα και παραληρήματα. 3. εξιδανικευμένος στόχος, στον οποίο επικεντρώνονται οι ελπίδες ή αποβλέπουν οι ενέργειες ενός ατόμου ή συνόλου: Πολιτικό / κοινωνικό ~. Tο ~ της Mεγάλης Iδέας. Tο ~ της αυτόνομης οικονομικής ανάπτυξης μιας χώρας. Δε θέλω να ρίξω τη σκιά της αμφιβολίας στα οράματά σου.

Το εν λόγω κείμενο γράφτηκε, όπως ακριβώς παρατίθεται, σαν σχόλιο σε ανάρτηση του blog. 

Κώστας....

1 σχόλιο:

  1. Σε πόνεσε η υποψηφιότητα του Κανάκη και ανάλυση του οράματος Κε Καθηγητά;
    Να το συνηθίσετε !ηοοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή