Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΒΛΑΒΗ

Σοβαρή βλάβη στον υπολογιστή θα σας στερήσει την ενημέρωση προσωρινά.  Γίνονται προσπάθειες για γρήγορη αποκατάσταση του προβλήματος.

12 σχόλια:

  1. ΠΑΡΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

    ΑΡΓΕΙΣ

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρήμα δεν έχω. Δέχομαι χορηγούς χωρίς απαιτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΣ

    ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ

    ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έρχομαι να παραλάβω το χρήμα και να δώσω παραγγελία για νέο μηχάνημα. Θα σε βάλω "πρωτη μούρη" σαν μέγα χορηγό! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

    ΠΑΩ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου το χάλασες αλλά δεν πειράζει. Η "αγγελία" χορηγίας ισχύει για όλους τους φίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τραβα στο καπετανιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκεί να πας εσύ. Δεν έχω επαφές με το υπερπέραν! !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί αναγνώστες του blog. Μήπως παίζει κάποια δημοσκόπηση για τις δημοτικές εκλογές,για να ξέρουμε με ποιον θα παμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το θεωρώ πολύ ανησυχητικό το φαινόμενο του να περιμένεις να πας με αυτόν που θα προηγείται σε δημοσκόπηση και όχι με αυτόν που εσύ έχεις αποφασίσει
    ότι πρέπει να σε εκπροσωπήσει. Είναι σαν να έχεις παραχωρήσει την ψήφο σου σε αυτούς που έχουν πάρει μέρος στη δημοσκόπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η δημαρχία θα ειναι ντέρμπι οπότε θα δούμε την δεύτερη κυριακη.τα κριτήρια που εχει ο πολίτης έχουν να κάνουν σχέση με φιλίες,συμπάθειες την εκκλησία ,την υποχρεωση,τις συναλλαγές και μετα το τι θα κανει ο υποψήφιος δημαρχος.το marketing εχει προχωρήσει πολλυ τα τελευταία χρονια ακόμα και στα τοπικά δρώμενα.,κοινώς ολοι τωρα μας γνωρίζουν και μας καλό μιλάνε για να αρπάξουν την ψήφο .και ο πολίτης θα επιλέξει τον καλυτερο γιατι ολοι οι άλλοι ειναι χειρότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η δημαρχία θα ειναι ντέρμπι οπότε θα δούμε την δεύτερη κυριακη.τα κριτήρια που εχει ο πολίτης έχουν να κάνουν σχέση με φιλίες,συμπάθειες την εκκλησία ,την υποχρεωση,τις συναλλαγές και μετα το τι θα κανει ο υποψήφιος δημαρχος.το marketing εχει προχωρήσει πολλυ τα τελευταία χρονια ακόμα και στα τοπικά δρώμενα.,κοινώς ολοι τωρα μας γνωρίζουν και μας καλό μιλάνε για να αρπάξουν την ψήφο .και ο πολίτης θα επιλέξει τον καλυτερο γιατι ολοι οι άλλοι ειναι χειρότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή