Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ κου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ


Με πνεύμα κατάνυξης, στοχασμού και περισυλλογής, η ελληνική Ορθοδοξία ετοιμάζεται να γιορτάσει και φέτος τη μεγαλύτερη ημέρα της Χριστιανοσύνης. Μια ημέρα ελπίδας, πίστης και προσμονής, μια ημέρα που μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε και να περιμένουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους τους ανθρώπους.

Οι άγιες ημέρες που διανύουμε είναι για όλους μας μια ευκαιρία. Μια ευκαιρία να δούμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Μια ευκαιρία να σταθούμε απέναντι στις δυσκολίες και τα προβλήματα, να κλείσουμε τα αυτιά μας στις Κασσάνδρες και να πιστέψουμε, με όλο το είναι μας, ότι μπορούμε να ελπίζουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Το ελπιδοφόρο, διαχρονικό, μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου μας γεμίζει δύναμη, μας δίνει κουράγιο, για τους συλλογικούς και προσωπικούς αγώνες μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις σημαντικές προκλήσεις της δύσκολης καθημερινότητας. Η Ανάσταση του Θεανθρώπου, σηματοδοτεί μια νέα προσδοκία ελπίδας και λύτρωσης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύλου – Νέστορος κι εγώ προσωπικά ευχόμαστε η Ανάσταση να λαμπρύνει τις καρδιές μας και να φέρει προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στον καθένα ξεχωριστά.

 Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου