Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Δήλωση Ν. Καραμπάτσου για το αποτέλεσμα στο Δήμο Πύλου Νέστορος

Δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα που αφορά στον δήμο Πύλου Νέστορος έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος με την "Ενωτική Συνεργασία - Πρωτοβουλία Ανάπτυξης" Νίκος Καραμπάτσος. Στην γραπτή του δήλωση αναφέρει τα εξής:


 "Η εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Πύλου Νέστορος ολοκληρώθηκε. Δυστυχώς νικήτρια στις εκλογές της 18ης Μαΐου αναδείχτηκε με διαφορά η αποχή. Ηττημένη κατά την άποψη μας είναι η έκφραση των πολιτών στην κάλπη. Και αυτό θα πρέπει νομίζω όσους ασχολούμαστε με τα κοινά να μας προβληματίσει ιδιαίτερα. Όσον αφορά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του συνδυασμού μας, «ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», «ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ»:
Κάναμε έναν πρωτόγνωρο, δύσκολο και σκληρό εκλογικό αγώνα ο οποίος, σύμφωνα με την δική μας εκτίμηση, στέφθηκε με επιτυχία.
Επιτυχία, διότι δώσαμε μια μάχη έντιμη, καθαρή,  με μεγάλη θέληση για να αλλάξουν τα πράγματα στον τόπο μας, να εκφράσουμε το ολοένα αυξανόμενο αίτημα της ανάγκης για  ανανέωση, σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Και νομίζω ότι αυτό το πετύχαμε.

Επιτυχία διότι διατηρήσαμε τις απόψεις μας ξεκάθαρες ως την τελευταία στιγμή.  Δεν εκβιάσαμε, δεν δωροδοκήσαμε, δεν δώσαμε ψεύτικες υποσχέσεις.  Πορευτήκαμε με ήθος και αξιοπρέπεια. Σεβαστήκαμε τους αντιπάλους μας και τους απευθύναμε πρόσκληση για συνεργασία και συνεννόηση στα βασικά θέματα που μας ενώνουν.
Θεωρούμε λοιπόν ότι πετύχαμε μια μεγάλη νίκη.
Προφανώς, στο μικρό αυτό για μας διάστημα της προεκλογικής περιόδου, δεν μπορέσαμε να αφυπνίσουμε ακόμη περισσότεροους νέους ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και που πληγώνονται για την κατάσταση στην οποία αυτός έχει περιέλθει. Δεν μπορέσαμε να τους πείσουμε να συμμετέχουν ενεργά.
Όμως, αυτό εκτιμούμε ότι έχει λογική βάση μέσα στις συνθήκες της γενικευμένης απαξίωσης της πολιτικής και των θεσμών της, μέσα στην γενικότερη αποδόμηση της κοινωνίας και τις συνθήκες κρίσης τις οποίες όλοι βιώνουμε. Έχει επίσης λογική βάση, διότι οι μηχανισμοί βρίσκουν τρόπο να εντάξουν πολίτες μέσα στις συμπληγάδες πέτρες τους.
Εκφράζουμε τη λύπη μας γι αυτό και δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε από αύριο για να τους φέρουμε κοντά μας.
Εκφράζουμε επίσης τη λύπη μας διότι ότι ο Δήμος Πύλου Νέστορος χάνει την ευκαιρία να αλλάξει πορεία.
Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους που βρέθηκαν δίπλα μας σε αυτόν τον αγώνα.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους, τους συνεργάτες μου, τους φίλους και την οικογένεια μου, που με στήριξαν σε αυτόν το δύσκολο αγώνα. Τους ευχαριστώ για το όμορφο ταξίδι που κάναμε μαζί στο μικρό αυτό  διάστημα της προεκλογικής περιόδου. Πιο δυνατοί, συνεχίζουμε για τους στόχους των κοινών οραμάτων μας.
Οι προοπτικές για τον τόπο μας τα επόμενα  χρόνια δεν είναι καθόλου ευοίωνες. Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι από αύριο κιόλας ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια. Η παρουσία μας δεν σταματάει εδώ. Δεν πρόκειται να αφήσουμε περιθώριο κανένα να αλλοιωθούν στο ελάχιστο οι απόψεις και οι θέσεις μας.Το αντίθετο. Μέσα από την εκπροσώπησή μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα καταστήσουμε σαφές το νέο, το διαφορετικό το οποίο πρεσβεύουμε.
Όλοι ενωμένοι πρέπει να εργαστούμε για να αλλάξει πραγματικά ο τόπος μας. Αυτό είναι το αίτημα των πολιτών και αυτό πρέπει να κάνουμε. Μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, από την θέση της μείζονος Αντιπολίτευσης, θα είμαστε δίπλα στον Δήμαρχο, κ. Καφαντάρη, τον οποίο συγχαίρω για τη νίκη του, σε ότι καλό επιχειρεί αλλά και με κριτική στάση σε ότι αρνητικό διαπιστώνουμε.
Τέλος, οι συμπολίτες μου θέλω να γνωρίζουν ότι, αυτό το ταξίδι που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες και έφθασε μέχρι εδώ, δεν σταματά. Συνεχίζουμε, πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι, πιο αποφασισμένοι!
Με εκτίμηση
Νίκος Καραμπάτσος"

4 σχόλια:

 1. Κύριε Καραμπάτσε νικήτρια ήταν η αποχή διότι τα προγράμματα που παρουσιάσατε όλοι σας αποτελούσαν εκθεσούλες παιδικού χαρακτήρα. Δυστυχώς και αυτή την φορά οι υποψήφιοι για την θέση του δημάρχου ήταν κάτω του μετρίου για αυτό ο κόσμος δεν κατέβηκε, ειδικά από την Αθήνα. Όταν σοβαρευτείτε και ετοιμάζετε το πρόγραμμα σας τουλάχιστον 6 μήνες πριν τις εκλογές με στοιχεία και μελέτες στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου businness plan τότε θα έρθουμε να σας ψηφίσουμε. Μέχρι τότε αφήστε τις θεωρίες της δεκαετίας του 1980 και κάντε την αυτοκριτική σας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μανώλης Γλέζος22 Μαΐου 2014 - 1:47 π.μ.

  Απο ποτε ασχολείστε με τα κοινά .?????,εσείς πρώτη φορά κατεβήκατε σε εκλογές,διότι τις προηγούμενες δεν συμπληρώνατε ψηφοδέλτιο και το πράξατε τωρα αφού προσθέσατε μέλη της οικογένειας σας.κατα συνέπεια δεν δικαιούστε να ομιλήτε για ενασχόληση με τα κοινά,κάντε υπομονή λοιπόν για την ερχόμενη πενταετία να εχει ωριμάσει και ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή το παλαιό ΠΑΣΟΚ που τρέξατε ολοι σας να στεγαστείτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φίλε μου, είσαι ανημέρωτος, γιατί ο κύριος Καραμπάτσος δεν ασχολείται πρώτη φορά με τα κοινά. Το έργο του είναι αξιοζήλευτο-παράδειγμα προς μίμηση! Όσο για τα μέλη της οικογένειάς του, πιστεύω, ότι οι ικανοί και άξιοι πρέπει να αναδεικνύονται. Τώρα, αν τέτοιου είδους άτομα δεν ανήκουν στην οικογένειά σου, ψάξου λίγο να δεις τι φταίει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. nepotism το λένε πανηλίθιε ραγιά (22 Μαΐου 2014 - 8:53 μ.μ.)

  ΑπάντησηΔιαγραφή