Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

COSTA NAVARINO Η βασιλική σουίτα Κορώνη στο “The Romanos Resort” KAI ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ

Πέντε διαφορετικές προτάσεις για αξέχαστη διαμονή στις βίλες και σουίτες της Costa Navarino προσφέρει στους επισκέπτες του το ξενοδοχείο “The Romanos Resort”. Εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα και βασιλική διαμονή στην Royal Villa Koroni προσφέρει το ξενοδοχείο “The Romanos Resort” στην Costa Navarino.
Οπως το ξενοδοχείο εμφανίζει στην ιστοσελίδα του, η βασιλική Villa Koroni ενσαρκώνει την τέχνη του πολυτελούς ευ ζην σε συνδυασμό με τη μαγική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και την αυθεντική μοντέρνα επίπλωση.
Η βίλα έχει εμβαδόν 660 τ.μ. και έχει αποσπάσει το βραβείο «Best Suite, Interior Design of the Year» στα European Hotel Design Awards το 2010. Προσφέρει απρόσκοπτη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, διαθέτει τρεις κρεβατοκάμαρες και, επωφελούμενη του φυσικού περιβάλλοντος στο οποίο έχει κατασκευαστεί, προσφέρει πλήρη απομόνωση, για τους πιο διακεκριμένους φιλοξενούμενους στην Costa Navarino.
Η πολυτελής αυτή κατοικία βρίσκεται στην άκρη του The Dunes Beach, διαθέτει μεγάλα παράθυρα και βεράντες που δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσει κανείς τη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος μπροστά από την ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης με εμβαδόν 72 τ.μ.
Ακολουθούν οι Villa Ithomi και Villa Sapientza, χτισμένες μπροστά στη θάλασσα και μόλις λίγα μέτρα από την παραλία The Dunes Beach. Είναι δύο υπνοδωματίων και έχουν η κάθε μία εμβαδόν 192 τ.μ. Επίσης, η κάθε μία διαθέτει τη δική της ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης. Εκτός από την απρόσκοπτη θέα στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου Πελάγους προσφέρουν επίσης απόλυτη ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια της διαμονής στο ξενοδοχείο “The Romanos Resort”.
Η κάθε βίλα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι και τραπεζαρία που οδηγούν σε μία πολύ μεγάλη και άνετη βεράντα.
Μια τρίτη επιλογή είναι η Master Infinity Villa, όπου μπορείτε να απολαύστε το ιδιωτικό σας περιβάλλον σε μία θαυμάσια τοποθεσία. Οι Master Infinity βίλες είναι 142 τ.μ. και διαθέτουν ένα υπνοδωμάτιο. Εχουν θέα στην παραλία The Dunes Beach και στα νερά του Ιονίου Πελάγους. Αυτή η ενός υπνοδωματίου βίλα διαθέτει μία ξεχωριστή βεράντα με daybeds γύρω από την 48 τ.μ. πισίνα υπερχείλισης προσφέροντας τον ιδανικό τόπο για να χαλαρώσει κανείς και να αφεθεί στην ατμόσφαιρα της Costa Navarino.
Ανεση και πολυτέλεια σε απόλυτη αρμονία υπόσχονται οι ευρύχωρες, με υψηλής αισθητικής
διάκοσμο και επίπλωση σε κάθε γωνιά τους, οι σουίτες Grand Infinity. Η Grand Infinity σουίτα εκτός από τη μαγευτική θέα στους ελαιώνες, το Ιόνιο Πέλαγος ή το γήπεδο γκολφ The Dunes Course, σας προσφέρει τη δική σας ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης (από 23 τ.μ. έως 35 τ.μ.).
Τέλος, οι Grand σουίτες προσφέρουν ένα περιβάλλον με υπέροχο στιλ σε ένα χώρο κομψής
αισθητικής. Ευρύχωρες, με υψηλής αισθητικής διάκοσμο και επίπλωση σε κάθε γωνιά τους, οι Grand σουίτες με το μοναδικό σχεδιασμό, τα ξύλινα πατώματα και το τελευταίας τεχνολογίας home cinema εξασφαλίζουν στους φιλοξενούμενους τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση. Η σουίτα προσφέρει μαγευτική θέα στους ελαιώνες, το Ιόνιο Πέλαγος ή το γήπεδο γκολφ The Dunes Course.


"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 20/06/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου