Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Χάθηκε το "όνειρο" έξω από την Πύλο

Αυτό είναι το πλωτό μέσο που 26 ψυχές, μεταξύ τους και μωρά οκτώ μηνών, προσπάθησαν να φτιάξουν την τύχη τους στη γειτονική Ιταλία. Οι πληροφορίες λένε ότι τα Ελληνικά τους είναι αρκετά καλά που σημαίνει ότι από κάποια κοντινή ακτή άρχισαν το επόμενο μεγάλο ταξίδι τους στο άγνωστο. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο της Πύλου και τη σίτισή τους έχει αναλάβει το COSTA NAVARINO.

6 σχόλια:

  1. καλα ρε κωστα εσυ λαθρομεταναστες τους ανεβαζες λαθρομεταναστες του κατεβαζες...τωρα που τους φροντιζει το κοστα ναβαρινο ξαφνικα γινανε ψυχες και ανθρωποι? μπραβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτέ δεν έπαψαν να είναι λαθρομετανάστες. Και στην Ελλάδα που βρέθηκαν και στην Ιταλία που θα πήγαιναν αυτό θα είναι. Αν έχεις αντίθετη άποψη είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως έπρεπε και να πνιγούν. Άλλωστε το λιμενικό δεν θα τους σταματούσε, στην προσπάθειά τους να φύγουν για Ιταλία, αν δεν είχε διαβλέψει ότι οι πιθανότητες να φτάσουν στον προορισμό, τους χωρίς να ναυαγήσουν, δεν ήταν από μηδενικές έως ελάχιστες. Και καλά, οι ενήλικες έχουν την ευθύνη οι ίδιοι αλλά τα μωρά τι φταίνε; Την εκμετάλλευση που έχουν υποστεί αυτοί οι άνθρωποι από τους δουλέμπορους, τα χρήματα που έχουν πληρώσει για να φτάσουν μέχρι εδώ ή στον τελικό προορισμό τους και πόσοι από αυτούς θα το καταφέρουν ποτέ δεν φαίνεται να σε απασχολεί. Το μόνο που σε ενδιαφέρει πραγματικά είναι, μέσα από την ανωνυμία σου να παριστάνεις το έξυπνο με τις βλακείες που γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενω εσυ εισαι βλακας με επωνυμια
    γλαστρα του σαμαρα

    και για να χουμε καλο ερωτημα αυτους τι θα τους κανουνε τωρα?
    εγω λεω να τους κρατησουμε για τις ελιες μια χαρα θα ναι
    ελα μη μου πεις οτι εσυ ποτε δεν πηρες "λαθρομεταναστες" για τα λιοφτα σου..?
    ή να τους παρει ο κωστανατκο στο θερετρο να τους εχει εκει τσαμπα να δουλευουν ετσι κι αλλιως δε υα τους ψαξει κ κανεις...

    η δηθεν φιλανθρωπια και ο φιλελευθερισμος σας ειναι επικινδυνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πήρα κανέναν ποτέ γιατί πρώτον δεν έχω ελιές και διάφορες άλλες δραστηριότητες. Και για να μαθαίνεις, γιατί είσαι και ανιστόρητος, πως όταν είχα επαγγελματική δραστηριότητα, οι εργαζόμενοι ήταν όλοι νόμιμοι και πλήρως ασφαλισμένοι. Επομένως παίξε αλλού γιατί εδώ δεν σε παίρνει. Λοιπόν, για άλλη μια φορά δηλώνω Σαμαρικός και Παναθηναϊκός και συγνώμη που δεν πήρα την άδειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα μιλαμε εισαι τοσο βλαμενος π καθεσαι και απαντας...
    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλαμμένος είσαι εσύ,που νομίζεις ότι κάποιος είσαι και κάτι μας λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή