Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ & ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μελή της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Μεσσηνίας, είχε σήμερα το πρωί, στο Δημαρχείο Πύλου, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτρης Καφαντάρης, με σκοπό να συζητήσουν θέματα που αφορούν  στην αποτίμηση του έργου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Δήμο Πύλου-Νέστορος, αλλά και την προοπτική αναβάθμισης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου  Πύλου σε Υπηρεσία.
Πιο συγκεκριμένα, στη συνάντηση αξιολογήθηκαν όλα τα μέτρα πρόληψης και ετοιμότητας  που ακολουθήθηκαν στο κρίσιμο διάστημα του περασμένου καλοκαιριού, καθώς και λοιπά θέματα που άπτονται της λειτουργίας του Πυροσβεστικού Κλιμακίου. 
Επίκεντρο της συζήτησης ήταν το χρόνιο αίτημα του Δήμου για την αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλου σε Υπηρεσία. Ως συνέπεια αυτής της αναβάθμισης προκύπτει η εξεύρεση κτιριακών εγκαταστάσεων, έτσι ώστε η Πυροσβεστική Υπηρεσία να καλύψει τις ανάγκες όλου του δήμου Πύλου-Νέστορος.
Με τη συμπαράσταση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Μεσσηνίας στη διεκδίκηση αυτών των στόχων, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος δεσμεύτηκε να βρει τις ιδανικότερες εγκαταστάσεις για τη στέγαση της Π.Υ, υπογραμμίζοντας πως θα συνεχίσει να παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη στο δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής.
Η συνάντηση έγινε με την παρουσία του Αντιδημάρχου Πύλου-Νέστορος, κ. Λεωνίδα Γαϊτάνη, του Γραμματέα της Ένωσης Υπαλλήλων Π.Σ Μεσσηνίας, κ. Φιλόπουλου Σταύρου, του Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Υπαλλήλων Π.Σ Μεσσηνίας, κ. Αριστείδη Χτίστη και του μέλους της Ένωσης Υπαλλήλων Π.Σ Μεσσηνίας, κ. Σωτήρη Παπαβασιλόπουλου. 
Τέλος, τονίστηκε η άριστη συνεργασία και από τις δύο πλευρές, αλλά και ο συντονισμός της λειτουργίας των εμπλεκόμενων φορέων, με στόχο τόσο την πρόληψη και όσο και τη σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου