Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ & ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ




Με μελωδίες από τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων γέμισε το Δημαρχείο Πύλου-Νέστορος σήμερα, από τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα.
Από νωρίς το πρωί η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα παιάνιζε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στις δημοτικές ενότητες του Δήμου ξεκινώντας από την Κορώνη, περνώντας από την Μεθώνη και τη Φοινικούντα και καταλήγοντας στην Πύλο.
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας, τα οποία έπαιξαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων, έχοντας ως κοινό τη Δημοτική Αρχή και τους Δημοτικούς Υπαλλήλους.

Ο Δήμαρχος, συγκινημένος, ευχήθηκε στα μέλη της Φιλαρμονικής για τα Χριστούγεννα, δηλώνοντας: « Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, με αφορμή τη θύμηση της γέννησης του Θεανθρώπου, τα συναισθήματά μας γίνονται πιο έντονα. Αγαπάμε, συμπονάμε, ενθουσιαζόμαστε, χαιρόμαστε πιο έντονα από ποτέ. Είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ. Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, η κινητήρια δύναμη αυτών των συναισθημάτων, δημιουργεί τις καταλληλότερες συνθήκες για να συμπεριφερθούμε με σεβασμό στον συνάνθρωπό μας και στη φύση, να βοηθήσουμε όποιον έχει ανάγκη, να χαρούμε τα σημαντικά πράγματα της ζωής, χωρίς να μας επηρεάζουν οι διάφορες  σκοτούρες και οι μικροπρέπειές της καθημερινότητας. Ας το επιχειρήσουμε και φέτος! Ας δημιουργήσουμε ένα πιο ασφαλές και ευχάριστο  περιβάλλον για εμάς και την οικογένειά μας. Εύχομαι σε όλους να έχουν πολλά χρόνια, γεμάτα από όλες αυτές τις αρετές που θα σας κάνουν ευτυχισμένους! Καλά Χριστούγεννα!»
Φεύγοντας, τα μέλη της Φιλαρμονικής ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις περιοχές Χανδρινού, Βλαχόπουλου, Χώρας και Πύλου.
Παράλληλα με τη Φιλαρμονική, ο Δήμαρχος, μαζί με μέλη της Δημοτικής Αρχής, επισκέφθηκε τους επιχειρηματίες της περιοχής, με τους οποίους αντάλλαξε ευχές, ενόψει των γιορτινών ημερών.
Ο κ. Καφαντάρης περιηγήθηκε στην κεντρική αγορά της έδρας του Δήμου, την Πύλο, ευχήθηκε στους δημότες, ενώ συγκινήθηκε από τη θερμή υποδοχή των επιχειρηματιών και τα θετικά τους σχόλια για το έργο και την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου