Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Σερπαντίνες και κομφετί θα γεμίσει όλη η Πυλία αυτές τις μέρες του Καρναβαλιού. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: Στις 8.30 μ.μ. στο «Μηδέν» στην Πύλο θα γίνει σήμερα γλέντι από το Σύλλογο Γυναικών Χιλιοχωρίων. 
Πύλος:αύριο Σάββατο στις 12 μ. στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων θα γίνει κυνήγι χαμένου θησαυρού για παιδιά 8 - 15 ετών από το Σύλλογο Φίλων Καρναβαλιού Πύλου. Στις 9 μ.μ. στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων το κυνήγι θησαυρού συνεχίζεται για ενήλικες (16 - 96 ετών) από το Σύλλογο Φίλων Καρναβαλιού Πύλου. Στις 11 μ.μ. στο “Face” κλαμπ ξεκινά ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Φίλων Καρναβαλιού Πύλου. Την Κυριακή στις 12 μ. στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων έχει προγραμματιστεί μασκέ πάρτι από το Σύλλογο Φίλων Καρναβαλιού Πύλου. Την Καθαρά Δευτέρα στις 10 π.μ. στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων ο Δήμος γιορτάζει τα Κούλουμα με χορευτικό πρόγραμμα και γαϊτανάκι. Η διοργάνωση είναι του Σύλλογου Φίλων Καρναβαλιού Πύλου, του Χορευτικού Τμήματος Συλλόγου Κυριών Πύλου, υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πύλου - Νέστορος. Στη 1 μ.μ. στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων ακολουθεί η “Δίκη του μακαρονά” με λαϊκό μουσικό πρόγραμμα από την ορχήστρα “Σπονδές”. Η οργάνωση είναι του Συλλόγου Φίλων Καρναβαλιού Πύλου, υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πύλου - Νέστορος. 
Στη Μεθώνη το Σάββατο στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα «Μπούρτζι» θα γίνει το προγαμιαίο γλέντι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεθώνης, την Τοπική Κοινότητα, υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πύλου - Νέστορος. Την Κυριακή στις 6 μ.μ. στον Πεζόδρομο της Αγοράς θα γίνει η παρουσίαση των προικιών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεθώνης και την Τοπική Κοινότητα, υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πύλου- Νέστορος. Στη 1 μ.μ. στην Παραλία Μεθώνης ακολουθεί ο Γάμος του Κουτρούλη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεθώνης, την Τοπική Κοινότητα, υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πύλου - Νέστορος. 
Στην Κορώνη την Κυριακή στις 3 μ.μ. στην παραλιακή ζώνη θα γίνει παρέλαση αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων, γαϊτανάκι και χοροί από το Σύλλογο Επιτροπής Καρναβαλιού, υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χανδρινού «Ο Μαντάς» στις 10 π.μ. την Καθαρά Δευτέρα θα γιορτάσει Κούλουμα στην Πλατεία Χανδρινού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου