Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Η ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ και ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΛΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε στην  Αθήνα, στη Μεγάλη Βρετάνια ,  την Παρασκευή20/2/2015 στις 13.00, σύσκεψη, για ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων,  σχετικά με την ανάπτυξη και ανάδειξη της Μεσσηνίας με επίκεντρο την παγκόσμια φήμη της Μαρίας Κάλλας  και τις δράσεις που σχεδιάσουν να υλοποιήσουν.
Στη συζήτηση  συμμετείχαν εκ μέρους του Συλλόγου «Οι φίλοι της Μαρίας Κάλλας», ο Πρόεδρος κ. Φίλιππος Μπάμης, ο Αντιπρόεδρος κ. Παύλος Γκρέκης, το Ιδρυτικό μέλος κα Margaret Melmper ,και εκ μέρους της  Αμφικτυονίας ο Αντιπρόεδρος κ. Σταυρός Γιαννόπουλος, ο κ. Παναγιώτης Λούτος, πρόεδρος των Τριφυλιακών Συλλόγων, η κα Μαρία Λιακάκη πρόεδρος του συλλόγου Σιδηροκαστριτών, ο κ. Ιωάννης Πράνταλος και εξ αποστάσεως ο κ. Αθανάσιος Ψαρούλης και Παναγιώτης Μπαζίγος.
Στη σύσκεψη διατυπώθηκαν σκέψεις και έγιναν προτάσεις για δράσεις, σχετικά με την ανάδειξη του Δημοτικού  Διαμερίσματος Νεοχωρίου Ιθώμης, την ολοκλήρωση της μελέτης  και την αποκατάσταση του πατρικού σπιτιού της Μαρίας Κάλλας και την πορεία την πορεία της ολοκλήρωσης της ταινίας για τη Μαρία Κάλλας που η Αμφικτυονία έχει αναθέσει στο σκηνοθέτη κ. Μπάμπη Τσόκα.

Η σύσκεψη συνεχίστηκε με επίσκεψη στο New York College, επί της Λεωφόρου Αμαλίας  με τον Πρόεδρο του κολλεγίου κ. Ηλία Φούτση και τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Κατσαρό, υποστηρικτών αυτών των προσπαθειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου