Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ Α’ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ CREDITS 4 HEALTH (C4H)

 O Δήμος Πύλου Νέστορος έχει την τιμή να συμμετάσχει σε ένα πρόγραμμα καινοτομίας και προώθησης της υγείας χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 Πρόκειται για το πρόγραμμα CREDITS 4 HEALTH (C4H) που στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Δήμο μας σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Υγείας της Αθήνας καθώς συμμετέχουν και η Φλωρεντία , η πόλη του Σαλέντο στην Ιταλία καθώς και η πόλη της Τζιρόνα στην Ισπανία. 
 Με επιτυχία λοιπόν ολοκληρώνονται οι διαδικασίες της Α’ φάσης του προγράμματος C4H στον δήμο Πύλου-Νέστορος με αθρόα συμμετοχή των δημοτών.
 Οι εγγεγραμμένοι της Α’ φάσης του προγράμματος προσήλθαν στο δημαρχείο της Πύλου καθώς και στα δημοτικά καταστήματα της Χώρας και της Κορώνης και το έμπειρο προσωπικό του Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας κράτησε το ιστορικό τους προκειμένου να γίνει ξεχωριστά η προσωπική συμβουλευτική για την βελτίωση της υγείας τους καθώς και της φυσικής τους κατάστασης.
 Μετά την ολοκλήρωση του Α΄ πιλοτικού σταδίου, θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες για τις εκ νέου εγγραφές του Β΄ πιλοτικού σταδίου που θα αφορούν 200 περίπου δημότες μας. 
 Πρόκειται πραγματικά για ένα άκρως ενδιαφέρον και πάνω από όλα δωρεάν πρόγραμμα υγείας. ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ; Αν όχι μπες τώρα στο www.credits4health.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου