Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

25.000 Γάλλοι τουρίστες στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας

 Αφιξη 25.000 Γάλλων τουριστών στο Αεροδρόμιο της Καλαμάτας, από το Μάιο και μετά, ανήγγειλε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες. 
Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας, ειδικότερα, ο Π. Τατούλης ανακοίνωσε ότι «επιτεύχθηκε συμφωνία με Γάλλους για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, ώστε από τον επόμενο μήνα να ξεκινήσουν τα δρομολόγια για την άφιξη 25.000 Γάλλων τουριστών με τακτικά δρομολόγια». 
Στην ίδια ανακοίνωση, ο περιφερειάρχης εκφράζει ικανοποίηση «για το πρόγραμμα προώθησης του τουριστικού προϊόντος που εφάρμοσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου τα τέσσερα αυτά Χρόνια, το οποίο έχει καταστήσει την Πελοπόννησο έναν από τους πιο δυναμικά αναγνωρίσιμους προορισμούς διεθνώς ». 
Επιπλέον ο περιφερειάρχης -συνεχίζει η ανακοίνωση- αναφέρθηκε στο διεθνές συνέδριο της ομοσπονδίας Βρετανών τουριστικών πρακτόρων (ΑΒΤΑ) που προγραμματίζεται φέτος το φθινόπωρο στην Costa Navarino, σχολιάζοντας ότι «αξίζει έπαινος στην περιφερειακή αρχή που κατάφερε να διεκδικήσει επιτυχώς τη διοργάνωση του, γεγονός με ιδιαίτερα θετικές συνέπειες στο τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου, αφού οι συμμετέχοντες στο συνέδριο είναι υπεύθυνοι για τη διακίνηση του 60% του παγκόσμιου τουρισμού».

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 16/04/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου