Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Άθληση για όλους στο «Navarino Challenge»!


ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΠΟ 11-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΡΝΕΖΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Το πολυβραβευμένο γεγονός αθλητικού τουρισμού «Navarino Challenge» εμπλουτίζει το πρόγραμμα του με ακόμα περισσότερες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια και υποδέχεται τους φίλους του από 11-13 Σεπτεμβρίου στη Μεσσηνία και στην Costa Navarino.
Οι φίλοι του αθλητισμού, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα απολαύσουν ένα τριήμερο γεμάτο από μοναδικές δραστηριότητες όπως Τρέξιμο, Κολύμβηση, Family Challenge, Ποδήλατο, Tae Kwon Do, Αναρρίχηση, Pilates και Tae Bo.
Σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού θα δώσουν και φέτος το παρών τιμώντας με την παρουσία τους τη διοργάνωση, βοηθώντας παράλληλα στην καλύτερη εκμάθηση των αθλητικών δραστηριοτήτων. Συγκεκριμένα, ο Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Dean Karnazes και πρεσβευτής του «Navarino Challenge» επιστρέφει για τρίτη χρονιά στη χώρα μας. Στο πλευρό του, θα βρίσκονται ο Ολυμπιονίκης και Δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κολύμβηση, Σπύρος Γιαννιώτης, ο δις αργυρός Ολυμπιονίκης του ταεκβοντο, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, η κορυφαία γυμνάστρια pilates Μάντη Περσάκη με την ομάδα της και ο έτερος Αλέξανδρος Νικολαΐδης, πρωταθλητής του kick boxing.
Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, οι συμμετέχοντες στο «Navarino Challenge» θα έχουν την δυνατότητα να κολυμπήσουν μια ξεχωριστή κολυμβητική διαδρομή του 1 μιλίου (1,6 χλμ.), που έχει σχεδιάσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της κολύμβησης Νίκος Γέμελος, στην παραλία της Γιάλοβας. Αντίστοιχα, οι μικροί φίλοι, θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν την απόσταση του μισού μιλίου (0,8 χλμ.).
Οι φετινές διαδρομές του Ημιμαραθωνίου (21,1χλμ.), των 10χλμ., των 5χλμ. (τρέξιμο & δυναμικό βάδισμα) και του 1χλμ. για τα παιδιά, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου. Η αφετηρία και ο τερματισμός των διαδρομών θα είναι κοινός (στο Navarino Dunes της Costa Navarino) με τους δρομείς να κατευθύνονται παραλιακά προς την Πύλο, σε αρκετά σημεία χωμάτινης διαδρομής και τους αθλητές όλων των αποστάσεων να απολαμβάνουν τις μαγικές εικόνες της Βοϊδοκοιλιάς, που έχει ανακηρυχτεί σε μία από τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο, πριν επιστρέψουν πάλι πίσω.
Στο ακόλουθο link μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν λεπτομέρειες για τις φετινές διαδρομές:http://navarinochallenge.com/event_routes_2015.html, ενώ όσοι επιθυμούν να περάσουν ένα αξέχαστο τριήμερο, γεμάτο άθληση και διασκέδαση, μπορούν να εγγραφούν στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης:http://navarinochallenge.com/registration_form.php
To The Westin Resort Costa Navarino δημιούργησε ειδικά πακέτα διαμονής από 199 ευρώ το δίκλινο για όσους επιθυμούν να απολαύσουν το πλούσιο πρόγραμμα του «Navarino Challenge» από κοντά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της διοργάνωσης The Travel Company Experts (τηλ: +30 215 5608282) ή να μπείτε στο ακόλουθο link:
Η διοργάνωση πραγματοποιείται για 3η συνεχόμενη χρονιά με την υποστήριξη της Costa Navarino και του The Westin Resort Costa Navarino, καθώς  και τη στήριξη των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας.
Ας δούμε μερικές λεπτομέρειες για τη σπουδαία αυτή διοργάνωση…
Επίσημος Χορηγός: Allianz Ελλάδος
Επίσημο Ταξιδιωτικό Γραφείο: The Travel Company Experts
Επίσημος Υποστηρικτής: Holmes Place
Αρωγός: Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας
Αποκλειστικός Αναμεταδότης: Novasports
Hashtag: #NavarinoChallenge
Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Τύπου: Active Media
Τηλ: +30 210 9343020
Πακέτα Διαμονής & Κρατήσεις: The Travel Company Experts
Τηλ: +30 215 5608282

Σχετικά με τον Dean Karnazes
Το περιοδικό TIME, χαρακτήρισε τον Dean Karnazes ως «ένα από τα 100 πιο ισχυρά πρόσωπα με επιρροή στον κόσμο», ενώ το Men’s Fitness τον αποκάλεσε ως έναν από τους ανθρώπους με την καλύτερη φυσική κατάσταση. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος αθλητής αντοχής και συγγραφέας best seller, έχει ωθήσει το σώμα του και το μυαλό σε ασύλληπτα όρια. Ανάμεσα στα πολλά επιτεύγματά του, έχει τρέξει για 350 συνεχή μίλια, χωρίς ύπνο για 3 ολόκληρες νύχτες.  Επίσης, έχει τρέξει σε ακραίες καιρικές συνθήκες, σε υψηλές θερμοκρασίες ζέστης και κρύου. Στην πιο πρόσφατη προσπάθειά του συμμετείχε σε 50 μαραθωνίους, που πραγματοποιήθηκαν σε 50 διαφορετικές πολιτείες των ΗΠΑ, για 50 συνεχόμενες ημέρες. Οι περιπέτειες του Dean έχουν προβληθεί στις εκπομπές: 60 Minutes, The Late Show με τον David Letterman, CBS News, CNN, ESPN, The Howard Stern Show, NPR's Morning Edition, the BBC, και πολλές ακόμη. Έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο του Runner’s World και του Outside και έχει προβληθεί, μεταξύ άλλων, στα εξής μέσα: TIME, Newsweek, People, GQ, The New York Times, USA TODAY, The Washington Post, Men's Journal, Forbes, The Chicago Tribune, The Los Angeles Times και London Telegraph. Διαθέτει μηναία στήλη στο περιοδικό Men’s Health, το περιοδικό με την μεγαλύτερη κυκλοφορία στον κόσμο.

Costa Navarino
H Costa Navarino είναι ο διεθνής, τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων, «The Romanos, a Luxury Collection Resort» και «The Westin Resort Costa Navarino», το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course.

The Westin Resort Costa Navarino
Το The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί ένα από τα δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων του resort complex που λειτουργεί η Starwood Hotels and Resorts στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, το διεθνή, τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών στη Μεσόγειο.  Με θέα στους αμμόλοφους της Dunes Beach και τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, τα 445 δωμάτια και σουίτες του The Westin Resort Costa Navarino, εμπνευσμένα από  παλιά Μεσσηνιακά αρχοντικά, ξεπροβάλλουν μέσα από τη φύση και δημιουργούν ένα περιβάλλον αυθεντικής φιλοξενίας. Έχοντας ψηφιστεί ως «Ο καλύτερος οικογενειακός προορισμός» στη Μεσόγειο, μεταξύ των Ευρωπαϊκών Starwood Hotels & Resorts, το The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογενειακές αποδράσεις καθώς προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων για τα παιδιά όπως aqua park με νεροτσουλήθρες, παιδική χαρά, πλήρως εξοπλισμένο αθλητικό κέντρο αλλά και δύο ειδικά κέντρα απασχόλησης και φροντίδας για τα παιδιά, το Cocoon και το SandCastle.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Westin Resort  Costa Navarino, παρακαλούμε επισκεφθείτε  τον ιστότοποwww.westincostanavarino.com, ή ακολουθήστε μας  στο Twitter.

"ΘΑΡΡΟΣ" 22/05/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου