Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ελεύθεροι με περιοριστικούς οι τρεις Μεσσήνιοι για τις κατά παραγγελίες χασισοφυτείες



Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα στην Αθήνα και οι τρεις Μεσσήνιοι που είχαν συλληφθεί την Κυριακή στην περιοχή της Κορώνης από την Υποδιεύθυνση Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας, έπειτα από στοιχεία της αντίστοιχης υπηρεσίας Αττικής, στο πλαίσιο εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης διεθνικού χαρακτήρα.
Ειδικότερα, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς εγγύηση και με τους περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δύο φορές το μήνα.
Σημειώνεται ότι η Δίωξη εντόπισε σε αγροτική περιοχή της Μεσσηνίας δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης με πλήρη εξοπλισμό για την καλλιέργειά τους. Συγκεκριμένα, στην Κορώνη, σε δύο άτομα που συνελήφθησαν, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κινητό τηλέφωνο στον έναν και ένα σκοπευτικό όπλο και δύο κυνηγετικά στον άλλον. Από την έρευνα κατέληξαν και σε χασισοφυτεία που καλλιεργούσαν με 134 φυτά.
Στην κατοχή του τρίτου Μεσσήνιου βρέθηκε ποσότητα χασίς 700 γραμμαρίων, ένα φυντάνι με 85 δενδρύλλια στο σπίτι του, ενώ σε αμπελώνα μια χασισοφυτεία με 68 δενδρύλλια.

Β.Β. "ΘΑΡΡΟΣ" 26/06/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου