Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα του Δήμου Πύλου-Νέστορος

Τέλος για τραπεζάκια σε Βλαχόπουλο, Ρωμανού και Αμπελόφυτο 
Την επιβολή τέλους κοινοχρήστων χώρων (πλατείες - πεζοδρόμια), στους καταστηματάρχες για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στις Τοπικές Κοινότητες Αμπελόφυτου, Βλαχόπουλου και Ρωμανού, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου - Νέστορος.  Σύμφωνα με την απόφαση, το τέλος είναι 2 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο για τις πλατείες και 2 ευρώ ανά τρέχον μέτρο για τα πεζοδρόμια.Την επιβολή του τέλους εισηγήθηκε η Οικονομική Επιτροπή, με βάση την κείμενη νομοθεσία και σε συνδυασμό με την 337/2011απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία εγκρίθηκε ο κανονισμός χρήσης κοινόχρηστων χώρων στο δήμο.

Ασφαλτόστρωση δρόμων  
Στις 23 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της Πύλου, η επαναληπτική δημοπρασία του Δήμου Πύλου-Νέστορος για το έργο ασφαλτοστρώσεων δημοτικών οδών στη Δ.Ε. Νέστορος, προϋπολογισμού 80.000 ευρώ. Αυτό αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου στην τελευταία της συνεδρίαση.

369.000 ευρώ γιαγήπεδο στο Βλαχόπουλο 
Τη βελτίωση του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Βλαχόπουλο, προϋπολογισμού 369.000 ευρώ, πρόκειται να υλοποιήσει ο Δήμος Πύλου - Νέστορος. Στη δημοπρασία που έγινε, προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε ο Θεοφάνης Γεννάτος με έκπτωση 2%. Στο διαγωνισμό κατατέθηκαν άλλες 3 προσφορές, από τις οποίες η μία ακυρώθηκε και οι άλλες ήταν με εκπτώσεις 1,02% και 1%, αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου