Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Συνάντηση εργασίας με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Μεσσηνίας της Λαϊκής Ενότητας, κ. Θανάση Πετράκο, είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, ενόψει των εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου 2015.

Στη συνάντηση ο κ. Πετράκος ενημερώθηκε από το Δήμαρχο για τα θέματα που απασχολούν το Δήμο Πύλου-Νέστορος, όπως αυτό της πορείας υλοποίησης των έργων που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και των προβλημάτων που έχουν ανακύψει λόγω των καθυστερημένων χρηματοδοτήσεων. Επιπλέον, συζήτησαν για τον αγροτικό τομέα και τους τρόπους υποστήριξης αυτού, ενώ ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων.


Ο κ. Καφαντάρης, καλωσορίζοντας τον κ. Πετράκο, μίλησε για την αγαστή συνεργασία τους, δηλώνοντας: «Ζούμε σε μία εποχή όπου η κοινωνική συμμαχία θεωρείται απαραίτητη. Για να πάμε μπροστά χρειάζεται όλοι οι φορείς και όλα τα κόμματα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, έχοντας ως κοινό στόχο νέες υποδομές για τον τόπο μας, νέες προοπτικές ανάπτυξης στους τομείς της υγείας, του πολιτισμού, της οικονομίας, του πρωτογενή τομέα και της παιδείας. Είναι καιρός η Ελλάδα να στηριχθεί στα πόδια της και στις δικές της δυνάμεις, με γνώμονα την αλληλεγγύη και την πρόοδο».

Από πλευράς του, ο κ. Πετράκος δήλωσε παρών στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου προσωπικά για την υλοποίηση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και πρόκειται να δώσουν νέα ώθηση στην τοπική οικονομία. Επεσήμανε δε ότι εφόσον ο λαός τον εκλέξει, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δικαιώματα των πολιτών και ιδιαίτερα των συνδημοτών του, αναφερόμενος στους ιδιαίτερους δεσμούς με τον τόπο καταγωγής του, την Κορώνη. 

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Γιάννης Σαρδέλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Πύλου –Νέστορος, κ. Περικλής Κοντογόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου