Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Παύση υποστήριξης σε πολεοδομικά και τεχνικά θέματα του Δήμου Πύλου – Νέστορος από το Δήμο Καλαμάτας


Με απόφαση του δημάρχου Καλαμάτας διαπιστώνεται η παύση διοικητικής υποστήριξης σε πολεοδομικά και τεχνικά θέματα του Δήμου Πύλου – Νέστορος από τις υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας, σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 509/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Καθορίζεται ως χρόνος έναρξης της εκτέλεσης της εν λόγω απόφασης η 15η Νοεμβρίου. Από τον ως άνω χρόνο οι υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας θα σταματήσουν να δέχονται πάσης φύσεως αιτήματα σχετικά με πολεοδομικά και τεχνικά θέματα της αρμοδιότητας του Δήμου Πύλου – Νέστορος. Εκκρεμείς υποθέσεις πολεοδομικής και τεχνικής φύσεως θα διεκπεραιωθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας.
Η συνδρομή σε ειδικά τεχνικά, πολεοδομικά κ.λπ. θέματα που άπτονται ειδικοτήτων μηχανικών τις οποίες δε διαθέτει ο Δήμος Πύλου –Νέστορος, θα παρέχεται κατά περίπτωση, έπειτα από αίτημα του Δήμου Πύλου –Νέστορος και σύμφωνα με το Ν. 3852/2010, ύστερα από έκδοση απόφασης του γενικού γραμματέα του Δήμου Καλαμάτας.
Η παράδοση του αρχείου οικοδομικών αδειών στο Δήμο Πύλου – Νέστορος θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι 31-3-2016, πλην των φακέλων που αντιστοιχούν σε εκκρεμείς υποθέσεις, οι οποίοι θα παραδίδονται σταδιακά με την ολοκλήρωση κάθε υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου