Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Συνεχίζονται δυναμικά οι βελτιώσεις στα γήπεδα ποδοσφαίρου του Δήμου Πύλου-Νέστορος, καθώς στις 2 Νοεμβρίου το πρωί, στο Δημαρχείο, υπογράφηκε η σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση γηπέδου ποδοσφαίρου Τ.Κ. Βλαχόπουλου», συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 369.00,00 €, από το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριο Καφαντάρη, και τον κ. Θεοφάνη Γεννάτο, εκπρόσωπο της εταιρείας «Γεννάτος Θεοφάνης και ΣΙΑ Ε.Ε».

Σύμφωνα με τη μελέτη για τις εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου στην Τοπική Κοινότητα Βλαχόπουλου, πρόκειται να εκτελεστούν χωματουργικές εργασίες, τεχνικά έργα περίφραξης αγωνιστικού  χώρου  και τέλος να γίνει επίστρωση με ελαστοσυνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς. 
Εκτενέστερα, στο  γήπεδο, το οποίο βρίσκεται  στην  εκτός  οικισμού  Βλαχόπουλου περιοχή, θα εκτελεστούν εργασίες με στόχο την επέκταση του αγωνιστικού χώρου, την αποτελεσματικότερη  απορροή των όμβριων υδάτων και το σωστότερο φωτισμό.

Επιπλέον, θα  τοποθετηθεί  νέα  περίφραξη,  στις  Δυτική  και  Νότια πλευρά, με συρματόπλεγμα, ενώ θα επιμηκυνθεί η υπάρχουσα κερκίδα, η οποία, σε συνδιασμό με την καινούργια υπο κατασκευή κερκίδα και την τοποθέτηση ειδικών καθισμάτων, θα δημιουργεί δυναμικότητα 280 καθήμενων θέατών. Μετά την ολοκλήρωση όλων των εργασιών υποδομής, θα διαστρωθεί συνθετικός χλοοτάπητας κατάλληλος για ποδοσφαιρικούς αγώνες.

«Με την έναρξη επισκευής και συντήρησης του γηπέδου Βλαχόπουλου, συνεχίζουμε τη διεκδίκηση έργων υποδομής και αναβάθμισης του βιοτικού επιπέδου των δημοτών, υποστηρίζοντας έμπρακτα τη νεολαία και την ανάγκη της για τον αθλητισμό. Μπορεί να φαντάζει εύκολη η διεκδίκηση έργων, αλλά δεν είναι, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε στείρους οικονομικούς πόρους. Η μόνη μας δύναμη για να συνεχίσουμε είναι ο προσωπικός μας στόχος για έναν ανεπτυγμένο Δημο, που θα πληροί τις ανάγκες όλων μας, και η ελπίδα ότι θα το καταφέρουμε», δήλωσε κατα τη διάρκεια της υπογραφής ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτριος Καφαντάρης.

Το έργο θα πραγματοποιηθεί με εγκεκριμένη πίστωση προερχόμενη από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» και συγχρηματοδότηση από Εθνική Δαπάνη και το Ε.Γ.Τ.Α.Α..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου