Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ - ΡΩΜΑΝΟΥ Εξασφαλισμένες αλλά όχι διαθέσιμες οι αποζημιώσεις

Εξασφαλισμένα αλλά όχι ακόμη διαθέσιμα είναι χρήματα για τους 130 δικαιούχους αποζημιώσεων από τις απαλλοτριώσεις του δρόμου Γαργαλιάνοι – Ρωμανού, που ακόμη δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ από όσα δικαιούνται, καθώς υπάρχει σειρά γραφειοκρατικών διαδικασιών που πρέπει να ολοκληρωθούν. 
Τις διευκρινίσεις αυτές έδωσε η δικηγόρος Βασιλική Μαρίνη μια εκ των εκπροσώπων νομικών που χειρίζονται την υπόθεση με αφορμή το προχθεσινό δημοσίευμα της «Ε» σχετικά με τις εξελίξεις του συγκεκριμένου έργου. 
Χαρακτηριστικά η κ. Μαρίνη μας επισήμανε: «Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στην Αθήνα έχει ζητήσει από την Περιφέρεια: α) το γραμμάτιο παρακαταθήκης, β) τον πίνακα δικαιούχων, γ) τον κτηματολογικό πίνακα, δ) απόφαση καθορισμού αποζημίωσης. 
Ο υπεύθυνος της Περιφέρειας μου είπε ότι τα έστειλε προχθές. Επίσης ο ίδιος μου είπε ότι από τις 17 Δεκεμβρίου έχει στείλει στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης την δημοσίευση της παρακατάθεσης. Από τα άνω συνάγεται ότι τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα και η καθυστέρηση οφείλεται σε γραφειοκρατικές διαδικασίες. Επομένως το σχετικό δημοσίευμα της “Ελευθερίας” δεν αφορά την Β’ παρακαταθήκη για τους 130 ιδιοκτήτες». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου