Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ



«Μέσα από τα μάτια και τις σκέψεις των παιδιών χτίζουμε το Δήμο μας». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τη συνάντηση που είχε το πρωί της περασμένης Παρασκευής ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης με τα παιδιά του 2ου Δημοτικού Πύλου, στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί με τους μαθητές του Δήμου.
Σειρά αυτή τη φορά είχαν οι μαθητές της Β’ Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, οι οποίοι συνάντησαν το Δήμαρχο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκεί οι μικροί μαθητές διάβασαν στο Δήμαρχο τα γράμματα που είχαν ετοιμάσει και συζήτησαν μαζί του για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου αλλά και τις δράσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στους τομείς της ποιότητας ζωής, των υποδομών και της εκπαίδευσης. Ο Δήμαρχος, τους ενημέρωσε για τις αρμοδιότητες της θέσης του και για την ευθύνη που έχει ως προς τους πολίτες, καθώς επίσης για το ρόλο της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Προσωπικού. Στη συνέχεια τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο Δημαρχείο.


Φεύγοντας τα παιδιά κεράστηκαν από ένα αναψυκτικό, ενώ ο κ. Καφαντάρης τα αποχαιρέτησε τονίζοντας: «Όλοι σας μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας και να επιμένετε με ότι καταπιάνεστε, επιδιώκοντας πάντα το καλύτερο δυνατό όχι μόνο για τον εαυτό σας αλλά και για το συνάνθρωπό σας, γιατί μόνο ενωμένοι μπορείτε να φτάσετε μακριά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου