Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Ιδανικά ανοιξιάτικα τριήμερα για όλη την οικογένεια στην Costa Navarino


Το The Westin Resort Costa Navarino, ο αγαπημένος οικογενειακός προορισμός, μας περιμένει και φέτος, από τις 21 Φεβρουαρίου, και μας παρουσιάζει το Westin Family, ένα νέο πρόγραμμα σχεδιασμένο για τις ανάγκες των σύγχρονων οικογενειών που ταξιδεύουν.
Οι διάφοροι συνδυασμοί και η συχνά διευρυμένη σύνθεση με την οποία ταξιδεύουν πλέον οι μοντέρνες οικογένειες – παιδιά, παππούδες, ξαδέλφια, θείοι –, δημιουργούν νέες συνθήκες και απαιτήσεις στην ψυχαγωγία και τη διασκέδαση.
Όλο και περισσότερες οικογένειες αντιλαμβάνονται τις διακοπές ως ευκαιρία για δραστηριότητες και περιπέτειες, ανακάλυψη νέων προορισμών και πολιτισμών.
Επιπλέον, οι επιθυμίες και οι ανάγκες των νεώτερων μελών καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις προσδοκίες και τους σχεδιασμούς των οικογενειακών διακοπών. Οι μικροί ταξιδιώτες του σήμερα τοποθετούν ψηλά τον πήχυ για την επόμενη γενεά των kids club, καθώς είναι σχεδιαστικά και τεχνολογικά καταρτισμένοι, οικολογικά ευαισθητοποιημένοι και πολιτισμικά συνδεδεμένοι.
Το Westin, ένα brand σταθερά εστιασμένο στο ευ ζην, απαντά στην πρόκληση με το πρόγραμμα Westin family, που με κεντρική ιδέα την «παγκόσμια γλώσσα του παιχνιδιού», μια γλώσσα που δε γνωρίζει σύνορα ή περιορισμούς, επιχειρεί να αποτελέσει ένα όχημα εξερεύνησης, μάθησης, ανάπτυξης νέων δεξιοτήτων, έκφρασης ιδεών και οικοδόμησης σχέσεων.
Πλήθος διαδραστικών δραστηριοτήτων μέσα και έξω από τα Westin kids club αναβαθμίζουν τη σχέση των παιδιών με τη φύση και το φυσικό περιβάλλον και επαναπροσδιορίζουν την έννοια των διακοπών τους: οι εποχές που τα παιδιά περνούσαν τον ελεύθερο χρόνο τους σε χώρους με βαρυφορτωμένες βιβλιοθήκες, πλαστικά καθίσματα και αφίσες κολλημένες στους τοίχους, είναι παρελθόν. 
Οι προτάσεις του Westin είναι συγχρόνως φιλικές προς το περιβάλλον και ωφέλιμες για τα παιδιά.  Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για το παιχνίδι είναι ανακυκλωμένα και με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα, ενώ ενθαρρύνεται ζωηρά η επαφή με το φυσικό φως και οι δραστηριότητες στο ύπαιθρο.
Για τα φετινά ανοιξιάτικα τριήμερα:
-The Family Experience: τριήμερο Καθαράς Δευτέρας, 11-14 Μαρτίου και
-The Wellness Experience: τριήμερο 25ης Μαρτίου, 24-27 Μαρτίου,
αναζητήστε τα ειδικά πακέτα διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino, που περιλαμβάνουν 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό, δωρεάν διαμονή και πρωινό για παιδιά, 1 δείπνο δωρεάν για τους ενήλικες και με έκπτωση 50% για τα παιδιά και check-out έως τις 6.00 μ.μ., δωρεάν πρόσβαση στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις με τη θερμαινόμενη πισίνα, αλλά και μαθήματα Yoga, Pilatesκαι Aqua Aerobics!  Επωφεληθείτε ακόμη από την πρόσβαση, ειδικά για τα δύο τριήμερα, σε ειδικά πακέτα περιποιήσεων στο φημισμένο Anazoe Spa!
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97100 ή επικοινωνήστε με email: reservations.navarino@westin.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου