Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016

Daily Mail: Costa Navarino, το ονειρικό θέρετρο στην ακτή του Ιονίο


Υμνοι για την Πελοπόννησο και το πολυτελές Costa Navarino πραγματοποιεί η Daily Mail σε σημερινό της δημοσίευμα.
Ειδικότερα η εφημερίδα για την συγκεκριμένη περιοχή αναφέρει πως έχει καταπράσινους λόφους, αμπελώνες, ατελείωτες πισίνες και εστιατόρια ενώ ιδιαίτερη μνεία κάνει για τις εκδρομές με σκάφος αλλά και τα μαθήματα μαγειρικής.
Πάντως το άρθρο ξεκινά με αναφορά στον ιδιοκτήτη του πολυτελούς ξενοδοχείου αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μια φορά κι έναν καιρό, ένα νεαρό αγόρι που ονομάζεται Βασίλης Κωνσταντακόπουλος πήγε στη θάλασσα.
Ήταν μια δύσκολη ζωή, αλλά έμεινε κολλημένος σε αυτό και πολλά χρόνια αργότερα έγινε εφοπλιστής - και αγόρασε ένα μεγάλο κομμάτι γης όπου κατασκεύασε το Costa Navarino στην αρχαία περιοχή της Μεσσηνίας, που "βρέχεται" από το Ιόνιο Πέλαγος.
Το ξενοδοχείο είναι κομψό, μοντέρνο και πολυτελές. Η μυρωδιά από δενδρολίβανο και λεβάντα είναι έντονη μέσα από τους κήπους ενώ το προσωπικό έχει πάντα χαμόγελο στα πρόσωπό του.
Υπάρχουν ατελείωτες πισίνες, εστιατόρια, και ήσυχες γωνιές για να ξεκουραστείτε και να διαβάσετε.
Μάλιστα η Daily Mail αναφέρει πως οι 7 νύκτες με ημιαδιατροφή στο Costa Navarino κοστίζει 2.835 λίρες για μια τριμελή οικογένεια και αν γίνει προκράτηση υπάρχει όφελος 623 λιρών..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου