Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΣΟΥΛΗΝΑΡΙΟΥ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η προσωρινή παραλαβή του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου της Τοπικής Κοινότητας Σουληναρίου, προς χρήση των δημοτών του Δήμου Πύλου-Νέστορος. Πρόκειται για το έργο τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα-φωτισμού και βελτίωσης γηπέδου ποδοσφαίρου Τ.Κ. Σουληναρίου, συνολικού προϋπολογισμού, 369.000,00 € περίπου, με πίστωση από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» και συγχρηματοδότηση από Εθνική Δαπάνη και το Ε.Γ.Τ.Α.Α..

Η παράδοση του έργου πραγματοποιήθηκε από τον εκπρόσωπο της κατασκευαστικής εταιρείας ΤΕΧΝΟΓΕΑ στον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορτος κ. Δημήτριο Καφαντάρη παρουσία των στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, του Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Δαρσακλή, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σουληναρίου κ. Φώτιου Ξυδιά, της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Χανδρινού κ. Βασιλικής Καλύβα και του Προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Χανδριναϊκού.


Σε δήλωσή του ο κ. Καφαντάρης, κατά την παράδοση του έργου ανέφερε:« Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος σήμερα που παραδίδεται στο κοινό ένα ακόμη έργο και αναβαθμίζεται έτσι το βιοτικό επίπεδο των συνδημοτών μας. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία τη δημιουργία υποδομών στον τόπο μας με προτεραιότητά τη νεολαία και γνώμονα την ανάπτυξη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες ξεκίνησαν αμέσως μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και συνεχίστηκαν με ταχείς ρυθμούς, με αποτέλεσμα να παραδοθεί το έργο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το νέο γήπεδο έχει συνθετικό χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο, καινούργιο φωτισμό τελευταίας τεχνολογίας, ενώ έχουν βελτιωθεί οι υφιστάμενες κτιριακές εγκαταστάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου