Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ


«Πάντα θα βρισκόμαστε στο πλευρό των πολιτών και θα τους υποστηρίζουμε με ότι μέσα διαθέτουμε. Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι τοπικοί μας σύλλογοι είναι ενεργοί και συμπορεύονται με τη Δημοτική Αρχή για το καλό του τόπου μας. Είμαι σίγουρος ότι εάν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να πετύχουμε πολλά» δήλωσε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτριος Καφαντάρης με αφορμή τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μεσοποτάμου κ. Στασινό Νικολόπουλο και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσοποτάμου.

Επίκεντρο της συζήτησης ήταν η παραχώρηση του χώρου του Δημοτικού Σχολείου Μεσοποτάμου προς χρήση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Κοινότητας.  Ο χώρος θα εξυπηρετήσει διάφορες δραστηριότητες της Τοπικής Κοινότητας στα πλαίσια των κοινωνικών της σκοπών, αποβλέποντας έτσι στην κοινωνική, ηθική, πολιτιστική και μορφωτική προαγωγή των μελών της αλλά και την εκτέλεση κοινωφελών έργων για τον εξωραϊσμό τους.


Δηλώνοντας ικανοποιημένος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσοποτάμου κ. Θεόδορος Κοντός ανέφερε: «Η συνάντησή μας με το Δήμαρχο πήγε πολύ καλά και τον ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και υποστήριξη του στο έργο μας».


Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο κ. Ιωάννης Στασινόπουλος, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσοποτάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου