Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Κλείνουν και τα τελευταία δωμάτια για πάσχα

Ούτε για δείγμα δεν υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Καλαμάτας για το Πάσχα. Αντίθετα, διαθέσιμα δωμάτια έχουν μείνει στην υπόλοιπη Μεσσηνία, όπου πολύ υψηλές πληρότητες έχουν τα ξενοδοχεία της Κυπαρισσίας και του Μαράθου. Αρκετά υψηλά κινούνται τα επίπεδα πληρότητας και στα λοιπά τουριστικά καταλύματα της Καλαμάτας και του νομού. Οι επισκέπτες έχουν κλείσει τη διαμονή τους από τον... Φεβρουάριο και η ζήτηση κορυφώθηκε το τελευταίο 20ήμερο, οπότε τα ξενοδοχεία έδωσαν και τα τελευταία δωμάτια που είχαν κρατήσει για κάποιους σταθερούς πελάτες τους. 


H καλύτερη χρονιά της Costa Navarino
Ο Γιώργος Χατζηιωσήφ, γενικός διευθυντής Προορισμού της Costa Navarino, τονίζει ότι «πάμε σε μεγαλύτερη πληρότητα από τότε που ξεκινήσαμε - και ελπίζουμε ότι το Πάσχα θα είμαστε 100% γεμάτοι». Ενημερώνει μάλιστα ότι οι επισκέπτες έχουν αρχίσει να κλείνουν δωμάτια «εδώ και 2 μήνες». 



ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ 
Ο Θανάσης Φίλιος, γενικός διευθυντής του "Paradise Resort" στη Φοινικούντα, σημειώνει ότι στο ξενοδοχείο τους υπάρχει ήδη πληρότητα και ότι οι περισσότερες κρατήσεις για το Πάσχα έγιναν το τελευταίο δεκαπενθήμερο. 

ΓΙΑΛΟΒΑ 
Ο Ιωάννης Καραλής από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια "Ελαιώνας" στη Γιάλοβα αναφέρει ότι «υπάρχει ενδιαφέρον από επισκέπτες, και τον τελευταίο μήνα έχουν κλείσει δωμάτια· λίγα ακόμα έχουν μείνει - αλλά λογικά κι αυτά θα τα κλείσουν αυτές τις ημέρες και μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα». 

ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ 
Η Πολυξένη Κωνσταντέλου από το "Hotel Navarone" στο Πετροχώρι Πυλίας ενημερώνει ότι θα ανοίξουν για το Πάσχα: «Εμείς ξεκινάμε πάντα Μάιο», εξηγεί, «αλλά φέτος ανοίγουμε γιατί έχουν κλείσει μερικοί δωμάτια για το Πάσχα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου