Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΘΩΝΗΣ



Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση των ζημιών στον παραλιακό δρόμο της Μεθώνης από το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΕΡΓΟΔΟΜΗ Ο.Ε.» Παναγιώτη Σκριβάνο.

Η σύμβαση για το έργο με τίτλο «Κατασκευή έργων προστασίας παραλιακού δρόμου Μεθώνης» υπογράφηκε την Τρίτη 18 Απριλίου 2016, το πρωί, στο Δημαρχείο Πύλου-Νέστορος. Ο προϋπολογισμός μελέτης είναι 70.000,00 € και η πίστωση προέρχεται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Αντικείμενο της σύμβασης είναι η κατασκευή οχετών απορροής ομβρίων υδάτων και η ασφαλτόστρωση τμημάτων κατά μήκος του παραλιακού δρόμου.


Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, αναφερόμενος στην σημασία του έργου, δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος. «Είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υπογραφή σύμβασης ενός έργου πνοής για την καθημερινότητα των κατοίκων και την οικονομία της περιοχής, το οποίο ξεκινά άμεσα να υλοποιείται. Η αποκατάσταση των ζημιών στην παραλιακή ζώνη της Μεθώνης θα δώσει ζωή στη περιοχή και κατ’ επέκταση θα ενισχύσει την τοπική οικονομία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου